Διαγωνισμός "2ο Offroad Adventure Festival"

Κερδίστε ένα παιδικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο αξίας 560 € καθώς και δέκα διπλές προσκλήσεις για το φεστιβάλ που παντρεύει τον κλάδο του αυτοκινήτου με την εξόρμηση στη φύση και όλα όσα μπορείς να απολαύσεις εκεί

Σκληροτράχηλα οχήματα που οργώνουν το χώμα, πίστες για προκλητικές δοκιμές, αθλητικός εξοπλισμός και δεκάδες παράλληλες δράσεις για κάθε ηλικία και γούστο. Αυτό είναι το Offroad Adventure Festival, το οποίο επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο και υπόσχεται να φτάσει την αδρεναλίνη στα ύψη. 

Αυτό το σαββατοκύριακο, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις των καθαρόαιμων αυτοκινήτων και μηχανών ενώνονται με όσους αγαπούν τη φύση και τις δραστηριότητες που μπορείς να απολαύσεις εκεί. Ως η κατεξοχήν έκθεση στην Ελλάδα γύρω από τα SUV, pickup και 4Χ4 οχήματα κάθε κατηγορίας, το 2ο Offroad Adventure Festival αφιερώνει το μεγαλύτερο κομμάτι του στους τέσσερις τροχούς, καθώς και σε αντίστοιχης φιλοσοφίας μοτοσικλέτες (on-off / motocross / enduro), ποδήλατα βουνού, τροχόσπιτα, τρέιλερ και αυτοκινούμενα.

Την παράσταση κλέβει το παράλληλο πρόγραμμα φέτος, καθώς περιλαμβάνει από παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης, εργαστήρια και μαθήματα ιππασίας για τους μικρούς μας φίλους μέχρι αγώνες δρόμου, εναέρια σόου και γευστικές εμπειρίες διά χειρός της γνωστής chef και συγγραφέα, Μυρσίνης Λαμπράκη. Μέχρι τότε ένας μεγάλος διαγωνισμός για τους αναγνώστες του «α» κρατά τα αίματα αναμμένα.

Δέκα τυχεροί συμμετέχοντες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το διήμερο του 2ου Offroad Adventure Festival και ένας εξ αυτών, ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, θα πάρει στα χέρια του ένα εντυπωσιακό παιδικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο αξίας 560 €. Πρόκειται για Scorpion Ford Ranger της εταιρείας SkorpionWheels, μια πιστή απομίμηση του στιβαρού pick up μοντέλου της Ford. Ηλεκτρικό μοτέρ 12 V, νέα τεχνολογία Bluetooth 2.4G για τηλεκατεύθυνση, ταχύτητες αλλά και όπισθεν υπόσχονται αυθεντική off road εμπειρία στους μικρούς μας φίλους.


Δηλώστε συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό έως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου (12 μ) και ετοιμαστείτε για το πολλά υποσχόμενο 2ο Offroad Adventure Festival. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης (13/9, 2 μ.μ.).

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για το διήμερο του 2ου Offroad Adventure Festival (14 και 15 Σεπτεμβρίου) ειναι οι:
ΔΡΙΧΟΥΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΖΑΝΝΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΑΜΠΙΣΙΟΥ ΑΝΝΑ
ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΙΛΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 
ΜΠΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΣΚΑΦΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους στην είσοδο του φεστιβάλ, με επίδειξη της ταυτότητάς τους.


Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, που θα πάρει στα χέρια του ένα εντυπωσιακό παιδικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο αξίας 560 €, ειναι :
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με το περίπτερο της εταιρείας SkorpionWheels, για την παραλαβή του δώρου.