Διαγωνισμός "31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου"

Το «α» θέλει εσένα για να συγκροτήσει την πενταμελή κριτική επιτροπή αναγνωστών του, η οποία θα παρακολουθήσει όλες τις ταινίες του Διαγωνιστικού Τμήματος και θα αποφασίσει σε ποια από αυτές θα απονεμηθεί το βραβείο κοινού του 31ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (22/11-5/12) στον κινηματογράφο Τριανόν.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και γίνε μέλος της κριτικής επιτροπής του «α», λαμβάνοντας δωρεάν μια κάρτα διαρκείας για όλες τις προβολές του φεστιβάλ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό να έχουν ελεύθερες τις απογευματινές τους ώρες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, δηλαδή από την Πέμπτη 22/11 μέχρι και την Τετάρτη 5/12, για τη θέαση των ταινιών.

Το παλαιότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Αθήνας φέτος μας επιφυλάσσει τις καλύτερες νέες ταινίες του ευρωπαϊκού σινεμά, απίθανα αφιερώματα και μοναδικά masterclasses. Μεταξύ των ταινιών που διαγωνίζονται φέτος βρίσκεται «Η Δίκη» του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Σεργκέι Λόζνιτσα, η ταινία – αποκάλυψη του φεστιβάλ στο Κάρλοβι Βάρι «Suleiman Mountain» (Ελιζαβέτα Στισόβα), αλλά και η ελληνική ταινία «Παύση» της Τώνιας Μισιαλή.Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσει παλαιότερες κλασικές ταινίες όπως «Η Διπλή Ζωή της Βερόνικα» (Κριστόφ Κισλόφσκι, 1991) και πολλά ειδικά αφιερώματα. Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να βραβεύσετε εσείς μία από ταινίες του διαγωνιστικού τμήματος του Πανοράματος, δηλώνοντας συμμετοχή στο διαγωνισμό παρακάτω.

 


Κερδίστε μία (1) από τις πέντε (5) θέσεις στην κριτική επιτροπή του «α» στο 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (22/11-5/12) στον κινηματογράφο Τριανόν. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 12/11 (3 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr.

Οι τυχεροί που κερδίζουν  από μία θέση στην κριτική επιτροπή του «α» στο 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (22/11-5/12) στον κινηματογράφο Τριανόν, είναι οι:


ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΡΟΥ

ΚΡΙΣΤΗ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΟΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ


Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για περαιτέρω πληροφορίες .