Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “801,5 μ."

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «801,5 μ.» του Δηπεθε Ιωαννίνων τη Δευτέρα 20 Μαΐου, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο “Τζένη Καρέζη”.

Στις 20 Μαΐου κάνει πρεμιέρα στο θέατρο "Τζένη Καρέζη" το "801,5 μ.", μια παράσταση θεάτρου-ντοκουμέντο για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ήταν 6 Φεβρουαρίου του 2015, όταν ο φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή. Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να σκεφτόταν, τι να ήθελε να πει. Μόνο ερμηνείες είμαστε σε θέση να κάνουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως βρέθηκε 800 μέτρα μακριά από τη σχολή του, ενώ διένυσε ακόμα 1,5 μ., πριν χαθεί για πάντα. Το θέατρο προσφέρει αυτόν τον μαγικό χώρο -τα 801,5 μ.-, που μας επιτρέπονται οι υποθέσεις. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χάρης Πεχλιβανίδης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δηπεθε Ιωαννίνων.

Σε μια κοινωνία που επιμελώς καλύπτει τις παθογένειές της, όπου η άκρατη βία μεταξύ νέων παιδιών είναι καθημερινό φαινόμενο, το θέατρο ντοκουμέντο έρχεται να υπενθυμίσει για ακόμη μια φορά τα οικεία κακά. Η υπόθεση του Βαγγέλη αποτελεί την αφορμή να ακούσουμε αυτούς και αυτές που δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να μιλήσουν.

Τα "801,5 μ." παρουσιάστηκαν το 2023 στα Ιωάννινα. Το κείμενο της παράστασης αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας, ενώ βασίζεται και σε αληθινά ντοκουμέντα. Ερμηνεύουν: Αφροδίτη Αθανασιάδου, Μαρία Αποστολακέα, Κίκα Ζαχαριάδου, Γιάννης Κοντός, Φάνης Κοσμάς. Τα σκηνικά υπογράφει ο Χρήστος Κόλλιας, τα κοστούμια η Αφροδίτη Μήτση, τη μουσική ο Δημήτρης Καραγέωργος και τους φωτισμούς ο Νίκος Βλασόπουλος. Η παράσταση θα παίζεται μέχρι τις 4 Ιουνίου.

Θέατρο “Τζένη Καρέζη”, Ακαδημίας 3, 2103636144.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «801,5 μ.» για τη Δευτέρα 20 Μαΐου, ώρα 9 μ.μ., μέχρι την Παρασκευή 17/5, ώρα 2.30 μ.μ.

 


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για  για την παράσταση «801,5 μ.» για τη Δευτέρα 20 Μαΐου, ώρα 9 μ.μ. είναι οι:

KALCHER KATERINA
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΑΝΝΑ
ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΜΑΡΗ ΕΛΕΝΗ
ΝΤΑΓΓΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΡΙΜΙΚΗ ΖΩΗ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΛΟΚΑΣ ΚΙΜΩΝ

Οι νικητές του διαγωνισμού «801,5 μ.» θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους στο χώρο του Θεάτρου “Τζένη Καρέζη” (Ακαδημίας 3, 2103636144) με την επίδειξη της ταυτότητάς τους, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης. 

Οι προσκλήσεις δεν μεταφέρονται σε άλλη ημερομηνία.