Διαγωνισμός "Κέρδισε 3 τρίμηνες συνδρομές για απεριόριστη ακρόαση στο JukeBooks"

Μπες στην κλήρωση για να αποκτήσεις κι εσύ μια δωρεάν συνδρομή για τρεις μήνες στη μεγαλύτερη ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα audiobooks.

Το Jukebooks.gr είναι η μεγαλύτερη συνδρομητική πλατφόρμα audiobooks στα ελληνικά, η οποία παρέχει μια εντυπωσιακά μεγάλη συλλογή από εκατοντάδες audiobooks. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τίτλους Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους Ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.

Με το Jukebooks, αναγνώστες και μη ταξιδεύουν στον κόσμο των audiobooks, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και ακρόασης. Κατεβάζοντας την εφαρμογή, οι συνδρομητές αποκτούν απεριόριστη πρόσβαση στη συλλογή με πάνω από 700 audiobooks, η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους τίτλους, καθώς επίσης σε επιλεγμένα podcasts από την δημοφιλή πλατφόρμα του Soundis και στο «Behind the book» υλικό, όπου περιλαμβάνεται μια σειρά συνεντεύξεων συγγραφέων.

Μερικά από τα audiobooks που μπορεί κανείς να βρει διαθέσιμα στην πλατφόρμα είναι το «Χωράει όλη η αρχαιότητα στο ασανσέρ;» του Δρ Θεόδωρου Παπακώστα, «Τα 4 βήματα του πλούτου» του Χρήστου Τσούνη, το «Πόσο δίκαιο έχεις: ένας καθημερινός νομικός οδηγός για αρχάριους» της Νεφέλης Μεγκ, το «Η φωνή της» συλλογικό βιβλίο 53 Ελληνίδων συγγραφέων, το «Πώς να φτάσεις στην κορυφή» της Μαρία Χατζηστεφανή, το «Πιο κοντά στην αγάπη» του Vex King, ενώ μεταξύ των αφηγητών των audiobooks περιλαμβάνονται και πολύ γνωστά ονόματα όπως είναι οι: Κοραλία Καράντη, Δημήτρης Λάλος, Μαντώ Γαστεράτου, Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Κώστας Αποστολίδης, Παναγιώτα Βλαντή και δεκάδες ακόμα υπέροχες φωνές.


Τρεις (3) νικητές θα κερδίσουν από έναν (1) κωδικό που τους εξασφαλίζει τρεις μήνες δωρεάν συνδρομή στην πλατφόρμα.

 

Για να κερδίσετε μία (1) από τις τρεις (3) δωρεάν συνδρομές για την πλατφόρμα jukebooks.gr. συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 2/10 (11 π.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr.


Προσοχή: Για την εφαρμογή του κωδικού προϋπόθεση αποτελεί η ορθή ολοκλήρωση της εγγραφής στην πλατφόρμα Μετά τη λήξη των τριών μηνών, αν δεν προηγηθεί ακύρωση μες το διάστημα της δωρεάν περιόδου, η συνδρομή θα ανανεωθεί αυτόματα στο πακέτο που έχει επιλεγεί.


Οι τυχεροί που κερδίζουν δωρεάν τρίμηνη συνδρομή για την πλατφόρμα jukebooks.gr είναι οι:

ΔΑΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΚΟΛΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΝΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Οι νικητές θα ενημερωθούν για την παραλαβή των συνδρομών τους μέσω e-mail.