Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την πρώτη προβολή του KinderDocs"

Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε μια θέση στο event όπου παρουσιάζεται ένα αιχμηρά επίκαιρο ντοκιμαντέρ γύρω από την επίδραση των social media στις ζωές των εφήβων.

Το φεστιβάλ διαρκείας για παιδιά και νέους KinderDocs επιστρέφει για έβδομη χρονιά και παρουσιάζει στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138) την Κυριακή (27/11, 11.00) το πρώτο event του έτους, προβάλλοντας το αιχμηρά επίκαιρο ντοκιμαντέρ «Girl Gang» (Σουζάνε Ρεγκίνα Μέουρες, 2020).

Η ταινία καταγράφει τη ζωή μιας 14χρονης influencer από το Βερολίνο, η οποία στα social media της έχει κοινό που φτάνει το 1 εκατομμύριο χρήστες. Οι γονείς της, διαβλέποντας τις οικονομικές προοπτικές, αναλαμβάνουν και ρόλο μάνατζερ, επιθυμώντας το παιδί τους να έχει καλύτερη ζωή από τη δική τους. Όμως η πίεση είναι τεράστια για την έφηβο και εκείνοι έρχονται αντιμέτωποι με ένα δίλημμα: να την προστατεύσουν από τους κινδύνους του διαδικτύου, όπως θα έκανε ένας καλός γονιός ή να την ωθήσουν να εργαστεί, όπως θα έκανε ένας καλός μάνατζερ;

Αμέσως μετά την προβολή, ακολουθεί το διαδραστικό εργαστήριο «Εσύ πόσο influencer είσαι;», στο οποίο συμμετέχουν οι Νίκος Σπηλιόπουλος (MSc, ICADC, ECP στη συστημική οικογενειακή ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική εθισμών) και Διονύση Κατσίμπα (Digital Marketing Director).


Για να κερδίσετε μία (1) από τις τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για την προβολή του KinderDocs την Κυριακή 27/11 στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 2103453111) στις 11.00 συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 25/11 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Συστήνεται η χρήση μη ιατρικής μάσκας.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για για την προβολή του KinderDocs την Κυριακή 27/11 στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 2103453111) στις 11.00 είναι οι:
ΚΑΛΛΙΑΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΛΑΜΠΡΗ ΣΟΦΟΚΛΗ
ΜΠΕΝΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω email και θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του κινηματογράφου.