Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Alice at the asylum»"

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Alice at the asylum» της ομάδας Theatre Lab Company την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ώρα 5 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον.

Η παράσταση "Alice at the asylum", η νέα site specific παραγωγή της Theatre Lab Company, που ανέβηκε πρόσφατα στο Λονδίνο σ’ ένα διατηρητέο κτίριο του 1873, έρχεται για λίγες μόνο παραστάσεις στην Αθήνα, στο πλαίσιο της περιοδείας της στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ. Θα φιλοξενηθεί σ’ έναν εξίσου ιδιαίτερο χώρο, στο κέντρο της πόλης: στο "Μπάγκειον" στην πλατεία Ομονοίας. Πρόκειται για ένα καινούριο έργο, για ενήλικες, εμπνευσμένο από το σουρεαλιστικό παραμύθι του Λούις Κάρολ "Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων", με συνοδεία live ηλεκτρικής κιθάρας σε πρωτότυπη μουσική γραμμένη ειδικά για την παράσταση (η οποία θα είναι στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Theatre Lab Company, Αναστασία Ρεβή. Το κείμενο υπογράφει η Λύδια Βη, η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μανώλη Εμμανουήλ, ο οποίος θα εμφανιστεί σ’ ελληνική θεατρική σκηνή έπειτα από μια και πλέον δεκαετία πορείας στο εξωτερικό. Μαζί του οι: Λυδία Βη, David Furlong , Rujenne Green, Σέβη Φιλιππίδου, Christiana Maycea.

Λίγα λόγια για την υπόθεση
Με φόντο το σύγχρονο Λονδίνο, ο κύριος Ρόουζ, ένας επενδυτής ακινήτων, πιστεύει ότι έχει κερδίσει το λαχείο όταν αγοράζει ένα βικτωριανό κτίριο, πρώην άσυλο. Καθώς ετοιμάζεται να το κατεδαφίσει, αποφασίζει να επισκεφτεί τον χώρο μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι είναι άδειος, όπως αναμενόταν. Προς μεγάλη του έκπληξη συναντά εκεί την Αλίκη, την τελευταία τρόφιμο του Ασύλου πριν αυτό κλείσει το 1873. Φοβερά ανυπόμονος, ο κύριος Ρόουζ κάνει ό,τι μπορεί για να την βγάλει από το κτίριο και να βάλει σ’ εφαρμογή τα σχέδιά του. Η Αλίκη, ωστόσο, έχει άλλες ιδέες. Μια ιστορία που συνδυάζει το παλιό με το νέο, το κλασικό με το σύγχρονο, τον ρεαλισμό με την φαντασία και όλα μαζί λειτουργούν ως ένα ιδιαίτερο μωσαϊκό με σκοπό την αναζήτηση της ταυτότητας.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κατσαρής©

Μπάγκειον Ξενοδοχείο, Πλατεία Ομονοίας 19, Κέντρο.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Alice at the asylum» για την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ώρα 5 μ.μ., μέχρι την Παρασκευή 9/2, ώρα 1 μ.μ.

 

 


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Alice at the asylum» για την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ώρα 5 μ.μ είναι οι:

ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ ΡΑΝΙΑ
ΜΙΧΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΣΙΝΤΖΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Οι νικητές του διαγωνισμού «Alice at the asylum» θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους στο χώρο του Ξενοδοχείου Μπάγκειον με την επίδειξη της ταυτότητάς τους, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης. 

Οι προσκλήσεις δεν μεταφέρονται σε άλλη ημερομηνία.