Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή της ταινίας «Απίστευτο και όμως Αληθινό»"

Μπείτε στην κλήρωση για να δείτε στη μεγάλη οθόνη την πιο σουρεαλιστική κωμωδία της χρονιάς στο θερινό σινεμά Κάρμεν την Πέμπτη 25/5.

Ένας από τους πλέον πρωτότυπους και ιδιοσυγκρασιακούς Γάλλους σκηνοθέτες των τελευταίων ετών, ο Κουεντίν Ντουπιέ («Rubber»), υπογράφει την πιο «φευγάτη» κωμωδία της χρονιάς. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι το οποίο μετακομίζει σε δικό του σπίτι σε ένα ήσυχο προάστιο. Εκείνο που αγνοεί, όμως, είναι πως στα έγκατα του σπιτιού, βαθιά στο κελάρι, υπάρχει ένα μυστηριώδες τούνελ που απειλεί να ανατρέψει τη ζωή τους. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι κορυφαίοι Γάλλοι ηθοποιοί Αλέν Σαμπά, Λεά Ντρικέρ, Αναΐς Ντεμουστιέ και Μπενουά Μαζιμάλ.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Κουεντίν Ντουπιέ
Σενάριο: Κουεντίν Ντουπιέ
Πρωταγωνιστούν: Αλέν Σαμπά, Λεά Ντρικέρ, Αναΐς Ντεμουστιέ, Μπενουά Μαζιμάλ

Η ΤΑΙΝΙΑ «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 25 ΜΑΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗ WEIRD WAVE


Για να κερδίσετε μία (1) από τις είκοσι (20) διπλές προσκλήσεις για οποιαδήποτε προβολή της ταινίας «Απίστευτο και όμως Αληθινό» στο θερινό σινεμά Κάρμεν (Κουσιανόφσκυ και Παπαδά 40, Ελληνορώσων, 2106998250) αποκλειστικά την Πέμπτη 25/5 συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 24/5 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.Οι νικητές που κερδίζουν απο μία διπλή πρόσκληση για οποιαδήποτε προβολή της ταινίας «Απίστευτο και όμως Αληθινό» στο θερινό σινεμά Κάρμεν (Κουσιανόφσκυ και Παπαδά 40, Ελληνορώσων, 2106998250) αποκλειστικά την Πέμπτη 25/5 είναι οι :

NTALA ANNA
ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΔΗΜΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΔΙΑΒΑΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΔΙΑΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΚΙΚΗ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΡΓΕΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΠΑΝΤΟΥΝΑ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΛΥΔΙΑ
ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΑΝΙΕΣ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω email και θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του κινηματογράφου.