Διαγωνισμός "Ατσάλι"

Κερδίστε 32 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση “Ατσάλι” της Ρόνα Μονρό σε avant premiere με το Αθηνόραμα την Παρασκευή 6 Μαΐου, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Μεταξουργείο.

Η Γιασεμί Κηλαηδόνη πρωταγωνιστεί στο “Ατσάλι” της Ρόνα Μονρό που σκηνοθετεί η Νάντια Φώσκολου από 6 Μαΐου στο Θέατρο Μεταξουργείο. Τι μπορεί να οδηγήσει μια γυναίκα στο φόνο και μάλιστα του συζύγου της; Μπορεί μια κόρη να κατανοήσει και να συγχωρέσει τη μάνα της για το φόνο του πατέρα της; Αυτά είναι τα ερωτήματα, στα οποία επιχειρεί να απαντήσει η συγγραφέας στο έργο που εξελίσσεται στο ασφυκτικό περιβάλλον ενός σωφρονιστικού ιδρύματος. Η Γιασεμί Κηλαηδόνη, ηθοποιός που βρίσκεται στην ωριμότητα της και ερμηνεύει τους ρόλους με τόλμη και ευαισθησία, γίνεται η σκηνική προσωποποίηση μιας μάνας η οποία βρίσκεται καταδικασμένη σε ισόβια για τη δολοφονία του συζύγου της. Μετά από 15 χρόνια στη φυλακή δέχεται για πρώτη φορά την επίσκεψη της κόρης τους. Το χάσμα που χωρίζει τις δυο γυναίκες είναι μεγάλο. Σχεδόν άγνωστες μεταξύ τους, υπό την εποπτεία των δεσμοφυλάκων, επαναπροσδιορίζουν το δεσμό τους. H κόρη διατυπώνει τα δικά μας ερωτήματα και είναι αυτή που ξεναγεί τον θεατή στον κόσμο της φυλακής.


Το έργο της Μονρό παράλληλα με τη διεισδυτική ματιά στον τρόπο που λειτουργεί μια δυτική οικογένεια και οι προσωπικές σχέσεις φωτίζει κι άλλα πράγματα όπως είναι οι πολιτικοοικονομικές συνθήκες που παράγονται στο σωφρονιστικό σύστημα και τις φυλακές. Το έργο είναι πολύ καλά δομημένο. Τη μετάφραση έκανε η Χριστίνα Μπάμπου-Παγκουρέλη και μαζί με τη Γιασεμί Κηλαηδόνη παίζουν οι Κατερίνα Παπαδάκη, Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Ασπασία Μπατατόλη. Η σκηνογραφία είναι της Αλέγια Παπαγεωργίου, τα κοστούμια της Βασιλικής Σύρμα και οι φωτισμοί της Μελίνας Μάσχα.

Θέατρο Μεταξουργείο, Ακαδήμου 14, Μεταξουργείο, 2105234382.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 32 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ατσάλι” την Παρασκευή 6 Μαΐου, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Τετάρτη 4 Μαΐου, ώρα 12 μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Ατσάλι” την Παρασκευή 6 Μαΐου, ώρα 9 μ.μ. είναι οι:
ΛΙΝΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
AΛΕΧΙΟΥ ΛΙΑ
ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΒΟΖΙΝΟΥ ΦΕΝΙΑ
ΓΑΖΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
ΓΚΑΛΕΝΗ ΚΑΙΤΗ
ΓΚΟΥΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΟΥΛΑΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ
ΔΑΚΤΥΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΔΕΝΔΗ ΕΛΠΙΔΑ
ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΟΡΦΕΑΣ
ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΚΟΛΟΝΕΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΛΑΒΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΟΥΛΑ
ΜΑΓΚΙΡΟΓΛΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ
ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΜΠΑΡΩΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΜΠΑΣΟΥΛΗ ΕΛΕΝΑ
ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΠΑΡΙΣΗ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΤΣΑΒΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΠΕΙΛΕΡΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΡΗΓΟΥΤΣΟΥ ΝΙΚΗ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΣΙΜΙΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΧΑΡΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΨΥΧΟΥΛΑΚΗΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ

Οι νικητές του διαγωνισμού “Ατσάλι” θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Θεάτρου Μεταξουργείο λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με την επίδειξη της ταυτότητάς τους, αφού πρώτα έρθουν σε επικοινωνία στο τηλέφωνο 2105234382 για να επιβεβαιώσουν τις θέσεις τους (10 π.μ.-2 μ.μ.).