Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Back to Black»"

Μπείτε στην κλήρωση για να δείτε πρώτοι στη μεγάλη οθόνη την δραματική βιογραφία της Έιμι Γουάινχαουζ στν κινηματογράφο Village 15 Cinemas @ The Mall τη Δευτέρα 8/4.

Μία από τις πιο δημοφιλείς, ρηξικέλευθες και εντυπωσιακές ποπ φωνές του 21ου αιώνα, «ζωντανεύει» στη μεγάλη οθόνη. Στο «Back to Black» η ζωή της αμίμητης Έιμι Γουάινχαουζ παίρνει σάρκα και οστά, ως ένα ταξίδι από την εφηβεία στην ενηλικίωση και τη δημιουργία ενός από τα πιο επιτυχημένα και θρυλικά μουσικά άλμπουμ της εποχής μας.

Η ΤΑΙΝΙΑ «BACK TO BLACK» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER

Για να κερδίσετε μία (1) από τις τριάντα (30) διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Back to Black» στον κινηματογράφο Village 15 Cinemas @ The Mall (Aνδρέα Παπανδρέου, παραπλεύρως Αττικής Οδού, ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα, Μαρούσι, 2102704800) τη Δευτέρα 8/4 στις 21.00 (προσέλευση 20.15) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 8/4 (12 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Back to Black» στον κινηματογράφο Village 15 Cinemas @ The Mall (Aνδρέα Παπανδρέου, παραπλεύρως Αττικής Οδού, ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα, Μαρούσι, 2102704800) τη Δευτέρα 8/4 στις 21.00 (προσέλευση 20.15) είναι οι:

GOULIA ILEKTRA
KALTSOUNIS NIKOS
KOLIAS VASILIOS
VASILOPOULOU NEFELI
VOULGOURIDI PARASKEVI
ΑΝΤΕΡΡΙΩΤΗ ΠΑΓΩΝΑ
ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗ ΤΑΝΙΑ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΒΛΑΧΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΓΑΒΡΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΓΙΕΤΙΜΙΑΝ ΡΟΖΜΑΡΙ
ΓΚΑΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΔΟΜΒΡΗΣ ΤΑΣΟΣ
ΖΑΠΑΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑ
ΗΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΛΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΝΤΖΕΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΛΕΟΝΤΣΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΠΑΠΑΚΟΥΣΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΣΑΚΗΣ ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ
ΠΟΡΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΑΛΙΑ ΜΑΓΔΑ
ΤΕΦΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΤΣΙΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΜΑΡΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του κινηματογράφου.