Διαγωνισμός " Προσκλήσεις για το «Μπλε Φεγγάρι»"

Μπείτε στην κλήρωση για να δείτε στη μεγάλη οθόνη την ταινία από τη Ρουμανία που απέσπασε το μεγάλο βραβείο στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν στον κινηματογράφο Ανδόρα την Πέμπτη 9/2.

Η πρωτοεμφανιζόμενη σκηνοθετικά αλλά έμπειρη υποκριτικά Αλίνα Γκριγκόρε («Σονάτα σε Κλειστό Δωμάτιο») συστήνεται ως δημιουργός με το υποβλητικό ψυχογράφημα «Μπλε Φεγγάρι», το οποίο απέσπασε το μεγάλο βραβείο στο σημαντικό ισπανικό φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν. Η ταινία της αφορά μια νεαρή γυναίκα η οποία μετατρέπεται από θύτης σε θύμα, όταν έρχεται αντιμέτωπη με τη βίαια δυσλειτουργική οικογένειά της, καθώς παλεύει να αποκτήσει ανώτατη εκπαίδευση. Αφορμή για να πάψει να ανέχεται διαδοχικά τραύματα, στέκεται η συγκεχυμένη σεξουαλική εμπειρία που βιώνει με έναν καλλιτέχνη, η οποία την ωθεί να προστατέψει τον εαυτό της.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Αλίνα Γκριγκόρε
Σενάριο: Αλίνα Γκριγκόρε
Πρωταγωνιστούν: Ιοάνα Κίτσου, Μίρτσεα Ποστέλνικου, Βλαντ Ιβάνοβ


Η ΤΑΙΝΙΑ «ΜΠΛΕ ΦΕΓΓΑΡΙ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ WEIRD WAVE

Για να κερδίσετε μία (1) από τις είκοσι (20) διπλές προσκλήσεις για οποιαδήποτε προβολή της ταινίας «Μπλε Φεγγάρι» στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Ερ. Σταυρός, 2106980796) αποκλειστικά την Πέμπτη 9/2 συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 8/2 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Συστήνεται η χρήση μη ιατρικής μάσκας.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση  για οποιαδήποτε προβολή της ταινίας «Μπλε Φεγγάρι» στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Ερ. Σταυρός, 2106980796) αποκλειστικά την Πέμπτη 9/2 είναι οι:
ANDREOU KONSTANTINOS
IOANNIDI DIMITRA
PAPAS EVITA
ΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΑΘΑΝΑΣΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΝΔΡΩΝΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑ
ΚΟΥΣΤΕΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΚΟΥΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ
ΚΟΥΤΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΗΤΟΚΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ
ΝΤΕΡΤΙΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΝΤΖΑΜΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΜΠΙΔΗ ΣΟΦΙΑ
ΠΟΥΠΑΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΣΕΡΑΣΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΦΛΩΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΧΕΛΙΔΩΝΗ ΕΙΡΗΝΗ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω email και θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του κινηματογράφου.