Διαγωνισμός "Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2018"

Κερδίστε προσκλήσεις για την επετειακή τελετή απονομής των 20ων Θεατρικών Βραβείων Κοινού 2018

Οι φάκελοι και οι ηλεκτρονικές φόρμες ανοίχτηκαν, οι αξιολογήσεις  καταμετρήθηκαν και τα αποτελέσματα βρίσκονται ήδη σε σφραγισμένους φακέλους έτοιμα για να ανακοινωθούν στους νικητές και στο κοινό το βράδυ της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου στην «αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη»  του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Δεν θα ήθελες να βρίσκεσαι κι εσύ στην ετήσια γιορτή του θεάτρου που οργανώνει το Αθηνόραμα; Πόσο μάλλον όταν ο θεσμός συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια και η τελετή απονομής έχει έναν επετειακό χαρακτήρα.

Cardhu

Για να είσαι παρών / παρούσα σε αυτή τη λαμπερή εκδήλωση ανάμεσα στους σημαντικότερους  καλλιτέχνες του θεάτρου μας, πάρε μέρος στο διαγωνισμό που ετοιμάσαμε απαντώντας σωστά στις παρακάτω τρεις ερωτήσεις.

 


25 από τους συμμετέχοντες που θα απαντήσουν σωστά θα κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης από μία διπλή πρόσκληση για την τελετή απονομής, ενώ 5 από τους νικητές θα κερδίσουν και μια φιάλη Cardhu.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2018, το βράδυ της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου στην «αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη»  του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, είναι οι:

ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΟΥΡΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΡΑΚΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΑΓΙΑΝΤΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΓΑΝΙΤΣΑΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΑΝΑ ΚΟΡΟΒΙΛΑ
ΕΛΕΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΕΡΑΚΗΣ 
ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΛΙΚΟΥΤΗ 
ΕΥΗ ΚΑΡΜΑ
ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΡΗ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΕΛΗ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΩΚΙΑΝΟΣ
ΣΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
 
Οι τυχεροί που κερδίζουν επιπλέον μια φιάλη Cardhu είναι οι:

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΛΙΚΟΥΤΗ 
ΕΥΗ ΚΑΡΜΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΑΓΙΑΝΤΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΓΑΝΙΤΣΑΣ
ΕΛΕΑΝΑ ΚΟΡΟΒΙΛΑ


Οι σωστές απαντήσεις είναι:

Ποια κατηγορία βραβείων καθιερώνεται από φέτος στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού; Ηχητικού Σχεδιασμού

Ποιος από τους παρακάτω ηθοποιούς δεν ήταν ποτέ κεντρικός παρουσιαστής σε τελετή απονομής Θεατρικών Βραβείων Κοινού; Τάσος Ιορδανίδης

Ποιος από τους παρακάτω πιστεύετε ότι έχει κερδίσει συνολικά τα περισσότερα βραβεία στα 19 προηγούμενα χρόνια των Θεατρικών Βραβείων Κοινού; Ο διευθυντής φωτισμού Λευτέρης Παυλόπουλος


Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για περεταίρω πληροφορίες σχετικά με τις προσκλήσεις τους.