Διαγωνισμός "Cellier Wine Fair 2018"

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό των Cellier και διεκδικήστε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις που θα κληρωθούν για το 13ο Cellier Wine Fair 2018.

80 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας στην αγορά του κρασιού και των αποσταγμάτων γιορτάζουν τα καταστήματα Cellier και μας προσκαλούν να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία του Fine Drinking, στο 13o Cellier Wine Fair 2018.

Όσοι βρεθούν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κορυφαίους οινοπαραγωγούς από όλο τον κόσμο, να δοκιμάσουν σπάνιες φιάλες, επιλεγμένα αποστάγματα, πρωτότυπα cocktails, κρασιά vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας, καθώς και να γευτούν προϊόντα delicatessen και πολλά ακόμα. 

Παράλληλα, θα διεξάγονται πρωτότυπα workshops, υπό τους ήχους της μουσικής, ενώ τα προϊόντα που θα εκτίθενται θα πωλούνται σε προνομιακές τιμές. 

Όσοι δεν είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα κληρωθούν, μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας στην προνομιακή τιμή προπώλησης των 5 ευρώ στο e-shop www.cellier.gr αντί της τιμής των 7 ευρώ που θα είναι η τιμή στα εκδοτήρια της εκδήλωσης. Για τους επαγγελματίες του κλάδου η είσοδος είναι ελεύθερη. 


Για να είσαι κι εσύ ένας από τους 20 τυχερούς που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το Cellier Wine Fair 2018 συνδέσου στο λογαριασμό σου ή κάνε εγγραφή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν από αυτή τη σελίδα, αλλά και με προσωπικό e-mail.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για το Cellier Wine Fair 2018 στο ξενοδοχείο Hilton 14/10, 11:00 -20:00 , ειναι οι:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΧΟΙΝΑ
ΑΡΕΤΗ ΣΑΝΟΥ
ΒΕΡΟΝΙΚΗ ΚΑΝΙΤΑΚΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΡΙΦΙΛΛΙΔΗΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΒΕΝΤΟΥΡΗ
ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΝΤΙΝΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΖΙΩΤΗ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΝΟΤΑ ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ
ΠΟΛΥΜΝΙΑ ΒΕΛΚΙΔΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΙΤΑΡΑΣ
ΤΑΝΙΑ ΣΙΑΚΑΝΤΑΡΗ

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email με πληροφορίες σχετικά με την πρόσκλησή τους.