Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή του CineDoc"

Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε τη θέση σας στην προβολή ενός βραβευμένου – αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ στο Γαλλικό Ινστιτούτο την Τετάρτη 14/2.

Η σκηνοθέτρια Τούντε Σκόβραν στρέφει την κάμερά της σε δύο ιντερσέξ άτομα από τη Νότια Αφρική, τα οποία μπορεί να ζουν διαμετρικά αντίθετες ζωές, ωστόσο έχουν μοιράζονται μια κοινή εμπειρία. Αμφότερα δεν ταυτίζονται με τη δυαδικότητα του φύλου, ήτοι δεν αυτοπροσδιορίζονται ούτε ως αρσενικά ούτε ως θηλυκά υποκείμενα. Το ντοκιμαντέρ «Τι Δεν Είμαι» καταγράφει τη δυσφορία που νιώθουν αλλά και τις προσπάθειές τους να αναγνωριστούν σε μια ολοένα και πιο ομοφοβική κοινωνία.

Η ταινία έχει βραβευτεί με Αργυρό Αλέξανδρο, βραβείο Mermaid και WIFT GR στο φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.


Μετά την προβολή του «Τι Δεν Είμαι» στο Γαλλικό Ινστιτούτο (14/2, 20.00) ακολουθεί συζήτηση με τους Βασιλική Βουβάκη (Πρόεδρο ΔΣ της Intersex Greece) και τη Νικολέττα Πικραμένου (Νομικός της Οργάνωσης. Η εκδήλωση πλαισιώνεται με κέρασμα από τις «Γεύσεις της Δαμασκού» με αυθεντική συριακή κουζίνα και γευσιγνωσία επιλεγμένων κρασιών σε συνεργασία με το δίκτυο παραγωγών Open Farm.

Για να κερδίσετε μία (1) από τις τέσσερις (4) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Τι Δεν Είμαι» στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31, Κολωνάκι, 2103398600) την Τετάρτη 14/2 στις 20.00, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 13/2 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

 


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «Τι Δεν Είμαι» στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31, Κολωνάκι, 2103398600) την Τετάρτη 14/2 στις 20.00 είναι οι:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΑΛΙΑ ΜΑΓΔΑ
ΣΤΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΤΡΙΧΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθουν με email και θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του κινηματογράφου.