Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή του CineDoc στο Γαλλικό Ινστιτούτο"

Ο αγαπημένος κινηματογραφικός θεσμός παρουσιάζει ένα σοκαριστικό ντοκιμαντέρ γύρω από την κακοποίηση. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε τη θέση σας στην προβολή του στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου την Τετάρτη 22/11.

Τρεις γυναίκες που βίωσαν ενδοοικογενειακή βία και δέχτηκαν απειλές και για την ασφάλεια των παιδιών τους, μιλούν για τη δική τους εμπειρία στο ντοκιμαντέρ «Look What You Made Me Do» της Κόκο Σράιμπερ. Η Λόρα, η Ρέιτσελ και η Ροζάλμπα δεν μπήκαν στην ατελείωτη λίστα των 30.000 και πλέον γυναικών που δολοφονούνται κάθε χρόνο από τους συντρόφους τους. Έχουν επιβιώσει. Για να τα καταφέρουν όμως, οδηγήθηκαν οι ίδιες στον φόνο. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχετε υπόψη πως η ταινία απεικονίζει ιδιαίτερα σκληρά πλάνα (μυθοπλαστικά και μη), σκηνές, σκηνές σωματικής βίας και μαρτυρίες για ενδοοικογενειακή βία (συναισθηματική, ψυχολογική και σωματική).


Μετά την προβολή ακολουθεί συζήτηση με τις Νατάσα Κεφαληνού (Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Κέντρου Διοτίμα) και τη Γεωργία Πετράκη (Καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου και πρώην Διευθύντρια του Εργαστηρίου Σπουδών Φύλου).


Για να κερδίσετε μία (1) από τις τέσσερις (4) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Look What You Made Me Do» στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31, Κολωνάκι, 2103398600) την Τετάρτη 22/11 στις 20.00, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 21/11 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «Look What You Made Me Do» στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31, Κολωνάκι, 2103398600) την Τετάρτη 22/11 στις 20.00 είναι οι:

PERANTINOS GIORGOS
ΖΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του κινηματογράφου.