Διαγωνισμός "Creed II"

Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Creed II»

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Ρόκι Μπαλμπόα και Άντονις Κριντ αντίστοιχα για το επικό σίκουελ του «Κριντ: Η Γέννηση Ενός Θρύλου». Γίνετε οι πρώτοι που θα παρακολουθήσουν την ταινία μπαίνοντας στην κλήρωση για την avant premiere της τη Δευτέρα 26/11 στις 20.30 στην αίθουσα Vmax Sphera του Village @ The Mall.

Ο Άντονις Κριντ με τον Ρόκι Μπαλμπόα στο πλάι του ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο γιο του Ιβάν Ντράγκο, Βίκτορ, ενώ προσπαθεί ταυτόχρονα να ισορροπήσει τις απαιτητικές προπονήσεις με την προσωπική του ζωή. Ο Κριντ να ξεπεράσει τον εαυτό του σε μια συγκλονιστική πάλη μέχρις εσχάτων και να στεφθεί πρωταθλητής. Οι Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως και ο θρυλικός Ντολφ Λάντγκρεν ως Ιβάν Ντράγκο.

Η ΤΑΙΝΙΑ «CREED II» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία (1) από τις είκοσι (20) διπλές προσκλήσεις για την avant premiere τη Δευτέρα 26/11 στις 8.30 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 8 μ.μ.) στον κινηματογράφο Village @ The Mall (Aνδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι, 14848).

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere τη Δευτέρα 26/11 στις 8.30 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 8 μ.μ.) στον κινηματογράφο Village @ The Mall (Aνδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι, 14848),είναι οι:


ΣΟΦΙΑ ΘΕΑΚΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΔΡΙΒΗΛΑ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΤΟΒΟΛΟΥ

ΡΗΓΑΣ ΤΖΕΛΑΤΗΣ

ΕΡΝΕΣΤΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥΛΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΦΥΛΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΛΙΝΑΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΡΡΗΣ

ΑΛΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΙΤΑΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΝΝΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΖΕΔΑΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΡΕΠΕΤΣΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΓΓΑΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ


Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του κινηματογράφου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προβολής  με επίδειξη της ταυτότητάς τους.