Διαγωνισμός "Δεκαράκι"

Εσύ ποιο Μονοποικιλιακό απόσταγμα Δεκαράκι προτιμάς;

Η οικογένεια μονοποικιλιακών αποσταγμάτων με την σφραγίδα ποιότητας Δεκαράκι μεγάλωσε και απέκτησε δυο εντυπωσιακά μέλη, που ανεβάζουν αρωματικά και γευστικά τις συνταγές των cocktails και την παρείστικη διάθεση…

Δίπλα στο πληθωρικό Δεκαράκι Μοσχάτο με τις εκρηκτικές νότες λουλουδιών και φρούτων ήρθαν το Δεκαράκι Μαλαγουζιά και το Δεκαράκι Ροδίτης.

Το Δεκαράκι Μαλαγουζιά είναι ντελικάτο με ελκυστικά αρώματα ροδάκινου, λεμονιού και βασιλικού και το Δεκαράκι Ροδίτης βγάζει υπέροχες νότες εσπεριδοειδών και ορυκτών.

Αλήθεια, εσύ ποιο θα διάλεγες για να στήσεις ένα party με σαρακοστιανές και όχι μόνο γεύσεις ή για να φτιάξεις ένα μοναδικό cocktail και να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου;

Έχεις την ευκαιρία να κάνεις την επιλογή σου, να μας στείλεις πιο είναι το αγαπημένο σου και έτσι απλά να συμμετέχεις στον απολαυστικό διαγωνισμό των μονοποικιλιακών αποσταγμάτων Δεκαράκι.


Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέχρι την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 12μ. και πέντε νικητές που θα προκύψουν με κλήρωση θα κερδίσουν από 3 φιάλες των 200ml (Δεκαράκι Μοσχάτο, Δεκαράκι Ροδίτης και Δεκαράκι Μαλαγουζιά ) ο καθένας.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από 3 φιάλες των 200ml (Δεκαράκι Μοσχάτο, Δεκαράκι Ροδίτης και Δεκαράκι Μαλαγουζιά), είναι οι:

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 
ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΜΑΡΙΑ 
ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 
ΚΟΒΑΤΣΕΒΑΣ ΒΟΡΙΣ 
ΜΑΡΓΕΛΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ 

Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους απο τα γραφεία μας (Λ.Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών κτίριο Β, 9ος όροφος) από 4/3/2020-18/3/2020 με επίδειξη της ταυτότητάς τους.