Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση "Διψάω""

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Διψάω» της Αναστασίας Κουρή τη Δευτέρα 8 Απριλίου, ώρα 9 μ.μ. στο θέατρο 104.

Το “Διψάω” είναι ένας εκρηκτικός μονόλογος με κεντρικό ήρωα τον Κώστα, ο οποίος είναι διαφορετικός. Δε γνωρίζει πώς, όμως, όταν το ανακαλύπτει νιώθει σαν να ξαναγεννιέται. Η σκηνοθέτις Βάσια Βασιλείου σκηνοθετεί τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη στον μονόλογο της Αναστασίας Κουρή που πρωτοπαρουσιάστηκε στο φεστιβάλ Nova Pars Nights, όπου κατέκτησε το β’ βραβείο.


Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι γνωρίζει τον εαυτό του; Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι επιθυμεί να γνωρίζει τον πραγματικό εαυτό του; Είμαστε το άθροισμα των επιλογών μας, ή των τραυμάτων μας; Ποιον άγνωστο κουβαλάμε μέσα μας; Ποιο τέρας κουβαλάμε μέσα μας; Μήπως ο άνθρωπος εφευρίσκει το εσωτερικό του τέρας για να αμυνθεί σ’ έναν κόσμο απειλητικό και επικίνδυνο; Μήπως το τέρας παίρνει τη μορφή των φόβων μας; Όλα αυτά τα ερωτήματα θίγονται σε αυτή τη σκοτεινή εξομολόγηση για την αθέατη πλευρά του ανθρώπου της διπλανής πόρτας.

Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, 2103455020, 6970125238.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Διψάω» για τη Δευτέρα 8 Απριλίου, ώρα 9 μ.μ., μέχρι την Παρασκευή 5/4, ώρα 1 μ.μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Διψάω» για τη Δευτέρα 8 Απριλίου, ώρα 9 μ.μ.είναι οι:

ΔΑΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΛΥΣΑΡΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΦΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού «Διψάω» θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους στο χώρο του θεάτρου 104 (Ευμολπιδών 41, Γκάζι, 2103455020, 6970125238) με την επίδειξη της ταυτότητάς τους, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης. 

Οι προσκλήσεις δεν μεταφέρονται σε άλλη ημερομηνία.