Διαγωνισμός "Έγκλημα και τιμωρία"

Κερδίστε 26 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία» του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι σε avant premiere με το Αθηνόραμα την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, ώρα 7.30 μ.μ. στη Σκηνή Ωμέγα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Στη νέα Σκηνή Ω του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά η Όλια Λαζαρίδου παρουσιάζει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων μία θεατρική εκδοχή του αριστουργήματος του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι «Έγκλημα και τιμωρία» για τρία πρόσωπα, τα οποία ερμηνεύουν οι Νικόλας Μίχας, Κωνσταντίνος Μπλάθρας, Χριστίνα Τασκασαπίδου. Επί τη ευκαιρία της επετείου 200 χρόνων από τη γέννηση του Ντοστογιέφσκι, η ηθοποιός και σκηνοθέτης ανεβάζει τη θεατρική διασκευή του έργου από τους Μέριλιν Κάμπελ και Κερτ Κολόμπους που αναφέρεται στη σχέση των τριών βασικών προσώπων: του Ρασκόλνικοφ, του Πορφύρη και της Σόνια. Με επίκεντρο τον χαρακτήρα του Ρασκόλνικοφ, τον άνθρωπο που ενσαρκώνει το πνεύμα και τα προβλήματα της εποχής του, ο οποίος δεν αρκεί απλώς να ομολογήσει το έγκλημά του για να λυτρωθεί, πρέπει να δει το φως μέσα του για να τολμήσει να ομολογήσει στον εαυτό του την πίστη του. Αυτήν ακριβώς την πορεία προς το φως ιχνηλατεί η παράσταση, εστιάζοντας στη σύγκρουση που φέρνουν τα γεγονότα στην ψυχή του ήρωα, με μια κινηματογραφικής αντίληψης αισθητική που παραπέμπει στην εποχή των ασπρόμαυρων ταινιών.

 

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου & Βασ. Γεωργίου, Πειραιάς, 2104143310, Covid free


Οι τυχεροί που κερδιζουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της παράστασης «Έγκλημα και Τιμωρία» του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, ώρα 7.30 μ.μ. στη Σκηνή Ωμέγα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά είναι οι:
LINARIS APOSTOLHS
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΠΕΡΓΗΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ
ΑΡΑΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΑΦΡΑΤΑΙΟΥ ΤΕΡΕΖΑ
ΓΡΥΠΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΘΩΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΑΡΑΛΗ ΑΡΓΥΡΗ
ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΑ
ΚΟΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ
ΜΠΕΛΕΒΡΑΤΗ ΜΑΡΙΤΙΝΑ
ΜΠΟΖΙΝΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΝΑΤΖΩΡΑΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΖΑ ΠΟΛΙΤΣΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΣΕΡΓΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΔΑΝΑΗ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΤΣΕΡΠΕΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΡΥΣΑΦΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΨΑΡΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, με επίδειξη της ταυτότητάς τους.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά λειτουργεί αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του Covid 19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός ορίζεται από την κυβέρνηση.