Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή της ταινίας «Έμα»"

Ο βραβευμένος Χιλιανός σκηνοθέτης Πάμπλο Λαραΐν παρουσιάζει ένα τολμηρό μεταμοντέρνο δράμα με πρωταγωνιστή τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ. Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικείστε τη θέση σας στην προβολή της ταινίας στον κινηματογράφο Ανδόρα.

Ο σκηνοθέτης εξαιρετικών ταινιών όπως τα «Jackie», «Νερούδα» και «No», υπογράφει μια από τις πιο φιλόδοξες ταινίες του. Οι Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ και Μαριάνα Ντι Τζιρόλαμο ενσαρκώνουν ένα ζευγάρι το οποίο βιώνει ένα τραυματικό γεγονός που κλονίζει τη σχέση τους. Εκείνη θα βρει καταφύγιο στο χορό, μέσω του οποίου επιχειρεί να επουλώσει τις πληγές της και να ξαναβρεί τον εαυτό της ακόμα και εάν χρειαστεί να φτάσει στα άκρα.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Πάμπλο Λαραΐν
Σενάριο: Γκιγιέρμο Καλντερόν & Αλεχάντρο Μορένο
Πρωταγωνιστούν: Μαριάνα Ντι Τζιρόλαμο, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Σαντιάγκο Καμπρέρα

Η ΤΑΙΝΙΑ «ΕΜΑ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ WEIRD WAVE


Για να κερδίσετε μία (1) από τις είκοσι (20) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Έμα» στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Πανόρμου, 2106980796) την Πέμπτη 20/2, στις 8 μ.μ., συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 19/2 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr
Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή
της ταινίας «Έμα» στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Πανόρμου,2106980796) την Πέμπτη 20/2, στις 8 μ.μ., είναι οι:

KILINTZIRAKI SORAYA 
PAPAKONSTANTINOU CHRISTOS 
ΒΛΑΧΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 
ΓΚΟΥΒΕΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 
ΓΚΡΕΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 
ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ 
ΖΗΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ 
ΚΑΡΑΜΕΡΗ ΑΘΗΝΑ 
ΚΑΤΟΥΦΑ ΜΑΡΙΑ 
ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ 
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΑ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ 
ΜΠΟΖΙΝΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ 
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΝΗ 
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 
ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥΛΑ 
ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 
ΤΖΙΜΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του κινηματογράφου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προβολής με επίδειξη της ταυτότητάς τους.