Διαγωνισμός "Κερδίστε ένα «Estrella Damm Gastro Journey» για 2 στο «Simul»"

Δυο τυχεροί με τον-τη συνοδό τους θα απολαύσουν μια γαστρονομική βραδιά στο Simul (Υψηλάντου 63, Κολωνάκι) σε ένα special «Estrella Damm Gastro Journey».

Το Estrella Damm Gastro Journey είναι ένας θεσμός που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Στη χώρα μας εγκαινιάζεται για πρώτη φορά, ενώ στόχος είναι κάθε χρόνο να απολαμβάνουμε, σε όλο και περισσότερα σημεία της πόλης, υπέροχους συνδυασμούς με την πασίγνωστη ισπανική μπύρα. Το φετινό γαστρονομικό ταξίδι με οδηγό τη δημοφιλέστερη μπύρα της Βαρκελώνης ξεκίνησε στις 2 Ιουνίου σε 20 γαστρονομικούς προορισμούς της Αθήνας, που μας προσκαλούν σε μία μοναδική εμπειρία με πρωταγωνιστή την Estrella Damm.

Μέχρι και τις 26 Ιουνίου, η αγαπημένη lager με το γεμάτο στόμα και τη μακρά επίγευση, που δροσίζει τα καλοκαίρια μας, μάς προσκαλεί σε μία μοναδική εμπειρία συνοδεύοντας ειδικά διαμορφωμένα μενού που προσφέρονται σε ειδικές τιμές, για να τα απολαύσουμε σε pairings όπου πρωταγωνιστής είναι ένα προϊόν ταυτισμένο απόλυτα με τη γαστρονομία.

Ένα από αυτά τα ειδικά μενού, φτιαγμένα από την ομάδα του «Simul», θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δύο τυχεροί με την παρέα τους συμμετέχοντας στο μεγάλο διαγωνισμό της «Estrella Damm, που ξεκινά στις 14/6 και διαρκεί έως και τις 19/6.

 


Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και να γίνετε ένας από τους δύο τυχερούς που θα απολαύσουν μια γαστρονομική βραδιά στο Simul (Υψηλάντου 63, Κολωνάκι) σε ένα special «Estrella Damm Gastro Journey» συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα μέχρι τις 19 Ιουνίου στις 17.00.

 


Οι τυχεροί που θα απολαύσουν μια γαστρονομική βραδιά στο Simul (Υψηλάντου 63, Κολωνάκι) σε ένα special «Estrella Damm Gastro Journey» είναι οι:
ΖΑΚΩΝΗ ΤΑΝΙΑ
ΜΠΑΜΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.