Διαγωνισμός "Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Ευχή»"

Μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε τα μοναδικά αντικείμενα που εξασφάλισε το «α» για τους αναγνώστες του από τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney.

Στην καινούρια ταινία κινουμένων σχεδίων του θρυλικού στούντιο, πρωταγωνιστούν η 17χρονη Άσα και η κατσίκα της, οι οποίες βρίσκουν μια κοσμική μπάλα που διαθέτει απεριόριστη ενέργεια. Έτσι, με μια ευχή της, η Άσα καταφέρνει να βρεθεί στον πλανήτη Γη. Εκεί, όμως, την περιμένει ο επικίνδυνος αντίπαλος βασιλιάς Μαγκνίφικο, ο οποίος απειλεί την κοινότητα της νεαρής πρωταγωνίστριας.


Η ΤΑΙΝΙΑ «EYXH» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD ENTERTAINMENTΤο «α» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 7 συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Ευχή» τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Δηλώστε συμμετοχή και μπείτε στην κλήρωση για να τα διεκδικήσετε!
Δύο (2) νικητές θα κερδίσουν ένα (1) πακέτο που περιλαμβάνει ένα (1) φούτερ και ένα (1) παγούρι και τρεις (3) νικητές θα κερδίσουν από ένα (1) φούτερ.

 


Για να κερδίσετε ένα (1) πακέτο συλλεκτικών δώρων της ταινίας «Ευχή», συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 27/11 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

 

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους.
 

 


Οι τυχεροί που κερδίζουν (1) πακέτο συλλεκτικών δώρων της ταινίας «Ευχή» που περιλαμβάνει ένα (1) φούτερ και ένα (1) παγούρι είναι οι:

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΗΣ
ΦΛΕΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι τυχεροί που κερδίζουν συλλεκτικό δώρο της ταινίας «Ευχή» που περιλαμβάνει ένα (1) φούτερ είναι οι:

ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΜΗΝΑΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΦΥΡΙΠΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ


Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους.