Διαγωνισμός "Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Fly Me To The Moon»"

Το «α» εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του memorabilia από τη ρομαντική κωμωδία με τους Σκάρλετ Γιόχανσον και Τσάνινγκ Τέιτουμ.

"Διαστημική" κομεντί με τους Σκάρλετ Γιόχανσον και Τσάνινγκ Τέιτουμ. Η ταλαντούχα Κέλι (Γιόχανσον) είναι ένα φαινόμενο στο πεδίο του μάρκετινγκ και το πρόσωπο που αναλαμβάνει τη βελτίωση της δημόσιας εικόνας της NASA. Οι αποφάσεις της, όμως, φέρνουν τα πάνω κάτω στη λειτουργία του οργανισμού, γεγονός που δυσχεραίνει το δύσκολο έργο του διευθυντή εκτόξευσης Κόουλ (Κόουλ). Παρόλα αυτά, η Κέλι ίσως αποδειχθεί το κατάλληλο άτομο για να βοηθήσει τις ΗΠΑ να κερδίσουν την ΕΣΣΔ και να πετύχουν εκείνες πρώτες την προσελήνωση.


Η ΤΑΙΝΙΑ «FLY ME TO THE MOON» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD ENTERTAINMENTΤο «α» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δέκα (10) συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Fly Me To The Moon» τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Δηλώστε συμμετοχή και μπείτε στην κλήρωση για να τα διεκδικήσετε!
Πέντε (5) νικητές κερδίζουν από ένα (1) T-shirt και ένα (1) καπέλο.

 

 

Για να κερδίσετε ένα (1) πακέτο συλλεκτικών δώρων από την ταινία «Fly Me To The Moon», συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 19/7 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr


Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο MyAthinorama συμπληρώνοντας το email και το password σου κάτω από την επιλογή «Σύνδεση».

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο MyAthinorama, μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σου στη φόρμα κάτω από την επιλογή «Εγγραφή». Θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις το email σου με μήνυμα που θα λάβεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσες.

Το email και το password που θα δηλώσεις θα είναι τα προσωπικά σου στοιχεία πρόσβασης, με τα οποία θα μπορείς στο εξής να λαμβάνεις μέρος στους διαγωνισμούς και να κερδίζεις πλούσια δώρα!