Διαγωνισμός "Φροσύνη"

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Φροσύνη» του Στέφανου Παπατρέχα την Τετάρτη 13/3 στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Άβατον

Η Σύνθια Μπατσή πρωταγωνιστεί στο νέο θεατρικό έργο του Στέφανου Παπατρέχα «Φροσύνη», που συνυπογράφει σκηνοθετικά ο ίδιος με τον Λάζαρο Βαρτάνη. Ένας μονόλογος εμπνευσμένος από το ιστορικό πρόσωπο της κυρα-Φροσύνης, τη θρυλική προσωπικότητα των Ιωαννίνων που πνίγηκε από τον Αλί Πασά στη λίμνη Παμβώτιδα. Η ηθοποιός καλείται, στο πλαίσιο ενός αυτοσχεδιασμού, να ετοιμάσει ένα μονόλογο πάνω στην κυρα-Φροσύνη. Προκειμένου να μπει στο ρόλο, δοκιμάζει ρούχα, στάσεις, φωνές, ψάχνει πληροφορίες και υλικό για εκείνη, αντλώντας από την τελευταία νύχτα της Φροσύνης, τη ζωή, το γάμο, τα παιδιά της και τον έρωτα της για τον γιο του Αλί Πασά, Μουχτάρ.

Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Γκάζι, 2103412689.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Φροσύνη» την Τετάρτη 13/3 στις 8.30 μ.μ. μέχρι την Τρίτη 12/3, ώρα 11 π.μ.

Οι νικητές που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για  την παράσταση «Φροσύνη»  την Τετάρτη 13/3 στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Γκάζι , είναι οι:


ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΟΛΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΥΤΣΙΛΙΕΡΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

ΜΑΓΚΙΡΟΓΛΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ

ΞΕΝΟΦΩΝ ΛΑΛΙΩΤΗΣ


Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.