Διαγωνισμός "Γαϊδουρώ"

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Γαϊδουρώ» το Σάββατο 8/12, ώρα 6.30 μ.μ. στο Κουκλόσπιτο «Πράσσειν Άλογα».

Το Κουκλόσπιτο «Πράσσειν Άλογα» ανεβάζει την «Γαϊδουρώ» με την υπογραφή της Εμμανουέλας Καποκάκη και την πρωτότυπη μουσική του Κώστα Μπεβεράτου. Το έργο βασίζεται στο παραμύθι του Σαρλ Περώ «Η πριγκίπισσα με το γαϊδουροτόμαρο». Μια παραχαϊδεμένη πριγκιποπούλα, από την απληστία της, μεταμορφώνεται σε πανάσχημη γαϊδουρώ. Ο μόνος τρόπος για να λυτρωθεί είναι να προσπαθήσει να κερδίσει τον πρίγκιπα της. Ο «μύθος» πλέκεται γύρω από την υπερ-απαιτητικότητα του κακομαθημένου παιδιού και κατ’ επέκταση του μελλοντικού ενήλικα, που αποκτά ανησυχητικές διαστάσεις για τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία σε ύφος ποιητικής κωμωδίας. Ένας ολόκληρος εικαστικός κόσμος ξετυλίγεται όπου οι κεντρικοί ήρωες είναι πολύχρωμα πιόνια σκακιού και το σκηνικό σκακιέρα. 

Κουκλόσπιτο «Πράσσειν Άλογα», Β. Βουλγαροκτόνου 60, Κέντρο, 2106428769, 6932628305.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Γαϊδουρώ» το Σάββατο 8/12 μέχρι την Τετάρτη 5/12, ώρα 11.00 π.μ.

Οι τυχεροί  που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Γαϊδουρώ» το Σάββατο 8/12, στις 6:30 μ.μ, στο Κουκλόσπιτο «Πράσσειν Άλογα (Β. Βουλγαροκτόνου 60, Κέντρο, 2106428769), είναι οι:


ΑΛΕΞΙΑ ΓΑΛΑΝΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥΛΑΚΗ

ΝΟΤΑ ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ


Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του θεάτρου λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης   με επίδειξη της ταυτότητάς τους.