Διαγωνισμός "Η κυρία δεν πενθεί"

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση “Η κυρία δεν πενθεί” του Κώστα Μουρσελά τo Σάββατο 18 Μαρτίου, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Πρόβα.

Την διαχρονική σπαρταριστή κωμωδία του πολυβραβευμένου Κώστα Μουρσελά “Η κυρία δεν πενθεί” παρουσιάζει το Θέατρο Πρόβα, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσόγκα, ο οποιός συμπρωταγωνιστεί με τη Μαίρη Ραζή και τους Κώστα Δαρλάση, Αντώνη Ζιώγα, Κατερίνα Ζαχαριουδάκη και Κώστα Κατσένο. Στο σπονδυλωτό κείμενό του ο συγγραφέας δημιουργεί συνθήκες και ήρωες σε αδιέξοδα, ένα πάνελ τραγελαφικών προσωπικοτήτων και καταστάσεων. Η σύγχρονη εποχή καθρεφτίζεται μέσα στο έργο που ξεγυμνώνει την κοινωνία και γελοιοποιεί την αυταπάτη του νεοέλληνα με ξεκαρδιστικό τρόπο. Ο Κώστας Μουρσελάς είναι γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τις σπουδαίες σειρές «Εκείνος κι Εκείνος», «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», αλλά και για την θεατρική γραφή του. Έργα του έχουν παιχτεί και στο εξωτερικό (Γαλλία, Γερμανία, Αμερική). Τα σκηνικά και κοστούμια είναι της Λαμπρινής Καρδαρά, η πρωτότυπη μουσική του Νίκου Χαριζάνου και το video art του Παναγιώτη Τσάγκα.

Η υπόθεση
Μια διαθήκη, ένα χαλί, μια σημαία, μια γυμνή αφίσα κι η φωτογραφία ενός μακαρίτη, γίνονται αφορμή, για να φτάσει ένα νεόπλουτο ζευγάρι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, ένα παιδί να βρεθεί ανάμεσα στα πυρά των γονιών του, δύο ξεμωραμένοι ηδονοβλεψίες να ανακτήσουν τη χαμένη τους στύση, ένας θεσιθήρας να στερηθεί την εύνοια του “πατρός” από τη μετρέσα του και μια κλαίουσα χήρα, εξ όλης και προώλης, να εξομολογηθεί στον νεκρό σύζυγό της τα κρίματά της.

Φωτογραφίες: Γιώργος Πανηγυρόπουλος©

Θέατρο Πρόβα, Ηπείρου 39, Κέντρο, 2108818326.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Η κυρία δεν πενθεί” για τo Σάββατο 18 Μαρτίου, ώρα 9 μ.μ., μέχρι την Πέμπτη 16/3, ώρα 1 μ.μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκλση για την παράσταση “Η κυρία δεν πενθεί” για τo Σάββατο 18 Μαρτίου, ώρα 9 μ.μ. είναι οι:
PAZAS IOANNIS
ΑΛ ΣΑΜΠ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΒΟΥΜΒΟΥΡΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΓΚΙΝΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΑΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΕΙΛΕΡΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΒΟΛΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΣΚΕΠΕΤΑΡΗ ΣΑΒΒΟΥΛΑ
ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Οι νικητές του διαγωνισμού “Η κυρία δεν πενθεί” θα ενημερωθούν μέσω email και θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Θεάτρου Πρόβα με την επίδειξη της ταυτότητάς τους, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.