Διαγωνισμός "Η Παναγία των Παρισίων"

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων» του Βίκτωρος Ουγκώ το Σάββατο 10/11, ώρα 11.30 π.μ. στο Παλλάς.

Μια υπερπαραγωγή, εμπνευσμένη από το αριστούργημα του Ουγκώ «Η Παναγία των Παρισίων», ανεβαίνει στο Παλλάς από τη δημιουργική ομάδα που υπέγραψε πέρυσι τον «Δον Κιχώτη». Μια παράσταση για όλη την οικογένεια σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου, η οποία τα τελευταία χρόνια μας έχει δώσει εξαιρετικές παιδικές παραστάσεις που αγαπήθηκαν από το κοινό. Τη θεατρική διασκευή του λογοτεχνικού αριστουργήματος από τον διακεκριμένο ποιητή Στρατή Πασχάλη ντύνει μουσικά ο Νίκος Κυπουργός. Το διαχρονικό έργο που μιλάει για την ανιδιοτελή αγάπη, τη διαφορετικότητα, τις κοινωνικές διακρίσεις, ζωντανεύει με έναν πολυμελή θίασο ηθοποιών, χορευτών, ακροβατών και τραγουδιστών. Πρωταγωνιστούν οι Νάντια Κοντογεώργη, Δημήτρης Πιατάς και Θοδωρής Κατσαφάδος.

Παλλάς, Βουκουρεστίου 5 (City Link), Κέντρο, 2103213100


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων» το Σάββατο 10/11, ώρα 11.30 π.μ. μέχρι την Πέμπτη 8/11, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων» του Βίκτωρος Ουγκώ το Σάββατο 10/11, ώρα 11.30 π.μ. στο Παλλάς, είναι οι:

ΑΘΗΝΑ Mcap
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΚΙΔΗΣ
ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
ΑΜΑΛΙΑ ΣΑΜΩΛΗ
ΑΝΝΑ ΚΟΥΚΛΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΡΩΤΣΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
ΚΑΛΛΙΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
ΚΟΝΣΟΥΛΙΤΑ ΜΙΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΚΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΤΖΟΡΑΚΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΒΑΡΔΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΙΔΗ
ΜΠΕΤΥ ΛΑΠΠΑ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ
ΣΤΕΛΛΑ ΠΕΤΣΙΤΗ 

Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του θεάτρου, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.