Διαγωνισμός "Η Πεντάμορφη και το Τέρας… αλλιώς"

Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση “Η Πεντάμορφη και το Τέρας… αλλιώς” του Παρασκευά Καρασούλου την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ώρα 12 μ. στο Θέατρο Μικρό Παλλάς.

Η "Πεντάμορφη και το Τέρας… αλλιώς" παρουσιάζεται φέτος στο Μικρό Παλλάς σε μια μουσικοθεατρική παράσταση-πρόταση από τον σκηνοθέτη Σταύρο Ράγια, που έχει στόχο να σπάσει τα στερεότυπα, συνδυάζοντας το χιούμορ με την αλήθεια και την ελαφράδα με τα ουσιαστικά μηνύματα.

Ο καταξιωμένος στιχουργός Παρασκευάς Καρασούλος, έχοντας ήδη υπογράψει ως συγγραφέας στο παιδικό θέατρο δύο μεγάλες επιτυχίες, στην "Πεντάμορφη και το Τέρας … αλλιώς" παραδίδει ένα κείμενο δυνατό, γεμάτο χιούμορ, λυρισμό, δράση και πολλά πανέμορφα τραγούδια, που ξαναδιαβάζει από την αρχή το παραμύθι της Γαλλίδας μυθιστοριογράφου της Γκαμπριέλ-Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλενέβ. Συγκεκριμένα, η Πεντάμορφη δεν είναι μόνο η προσωποποίηση της καλοσύνης αλλά έχει και τις κακές και ανάποδες στιγμές της, ενώ το Τέρας μπορεί να είναι τερατωδώς άσχημο, αλλά αν ψάξεις λίγο πιο βαθιά μέσα του, αποζητά μόνο την αποδοχή και την αγάπη.

Την Πεντάμορφη υποδύεται η Βικτώρια Ταγκούλη και το Τέρας ο Δώρος Δημοσθένους. Δίπλα τους βρίσκονται ο Αντώνης Γκρίτσης (αφηγητής), η Μαριάννα Γκούτζιου (Τσαγιέρα), ο Δημοσθένης Ελευθεριάδης (Ρολόι) και ο Σταύρος Ράγιας (κηροπήγιο). Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει ο ζωγράφος και σκηνογράφος Ανδρέας Γεωργιάδης. Τη μουσική αλλά και τα τραγούδια της παράστασης (σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου), συνέθεσε ο Χρίστος Θεοδώρου.

Μικρό Παλλάς, Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, Σύνταγμα, 2103210025, 2107610616, 6985933290.

Φωτογραφίες: Νίκος Κοκκαλιάς©

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Η Πεντάμορφη και το Τέρας… αλλιώς” για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ώρα 12 μ., μέχρι την Παρασκευή 27/1, ώρα 1 μ.μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Η Πεντάμορφη και το Τέρας… αλλιώς” για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, ώρα 12 μ.μ. είναι οι:
KOURETA STAVROULA
PANTAZATOU IRINI
STAMATIOU SOTIRIS
TSAPALAS KOSTAS
ΑΛΟΥΣΗΣ ΚΛΟΝΤΙΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΡΕΑ
ΒΟΥΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΒΡΟΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ ΕΚΤΟΡΑΣ
ΓΙΑΝΝΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΓΙΕΤΙΜΙΑΝ ΡΟΖΜΑΡΙ
ΔΑΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΝΟΥ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ AΓΓΕΛΙΚΗ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
ΚΑΤΣΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΚΛΩΝΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΚΟΛΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΛΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΜΑΜΑ ΑΝΘΗ
ΜΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
ΜΑΡΑΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΑΡΑΚΗ ΣΩΖΙΑ
ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΞΥΔΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΕΡΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΕΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΥΡΟΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΡΗΓΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΡΟΥΜΠΙΕ ΖΩΗ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΣΕΡΡΗ ΑΝΝΑ
ΣΙΩΠΗΡΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
ΤΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΟΚΑΤΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΤΣΑΚΟΥ ΝΑΝΤΙΑ
ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΛΩΡΟΥ ΑΛΚΥΟΝΗ

Οι νικητές του διαγωνισμού “Η Πεντάμορφη και το Τέρας… αλλιώς” θα ενημερωθούν μέσω email και θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Μικρού Παλλάς με την επίδειξη της ταυτότητάς τους, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.