Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Η Πόλη της Ασφάλτου»"

Μπείτε στην κλήρωση για να δείτε στη μεγάλη οθόνη τη νέα ταινία του Σον Πεν στον κινηματογράφο Αελλώ Cinemax την Τετάρτη 15/5.

Ένας νεοσύλλεκτος διασώστης μοιράζει τις μέρες του μεταξύ της αδρεναλίνης που προσφέρει η νυχτερινή βάρδια σε ασθενοφόρο του Μπρούκλιν και τις ώρες μελέτης σε ένα φτωχικό διαμέρισμα της Τσαϊνατάουν, στην προσπάθειά του να μπει στην ιατρική. Συμπαραστάτης του ένας έμπειρος συνάδελφος, ο οποίος πρόκειται να του δείξει το χάος και το δέος του επαγγέλματος που κινείται ανάμεσα στον τρόμο και το σπαραγμό.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Τάι Σέρινταν και Σον Πεν, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ζαν-Στεφάν Σοβέρ («Προσευχήσουν Πριν Πεθάνεις»).

Η ΤΑΙΝΙΑ «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 16 ΜΑΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER


Για να κερδίσετε μία (1) από τις είκοσι (20) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Η Πόλη της Ασφάλτου» στον κινηματογράφο Αελλώ Cinemax (Πατησίων 140, 2108259974) την Τετάρτη 15/5 στις 20.45 (προσέλευση 20.00), συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 14/5 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr


Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

 


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «Η Πόλη της Ασφάλτου» στον κινηματογράφο Αελλώ Cinemax (Πατησίων 140, 2108259974) την Τετάρτη 15/5 στις 20.45 (προσέλευση 20.00) είναι οι:

ALEXOGLOU DIMITRIS
KOLIAS VASILIOS
MALLIOS IOANNIS
ORFANOUDAKI RITA
PAPAKONSTANTINOU CHRISTOS 
ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΣΦΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΛΗ ΝΤΙΝΑ
ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΟΝΤΑΞΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΠΟΡΦΥΡΙΔΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
ΠΟΥΓΓΙΑ ΔΩΡΑ
ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΡΑΠΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΣΑΜΙΩΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΧΑΛΑΡΗ ΡΕΝΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του κινηματογράφου.