Διαγωνισμός "Το Ιωνίς ΠΟΠ Καλαμάτα έρχεται στο πιάτο σας"

Γεννημένο από την εκλεκτή ελιά ποικιλίας Κορωνέικη, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Ιωνίς ΠΟΠ Καλαμάτα» έρχεται από τη Μεσσηνιακή γη στο πιάτο σας, προσφέροντας την ξεχωριστή του γεύση σε 6 μοναδικούς τυχερούς.

Βασικό συστατικό της Μεσογειακής Διατροφής και γεννημένο από εκλεκτές ελιές ποικιλίας Κορωνέικη, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Ιωνίς ΠΟΠ Καλαμάτα» φέρνει τη γεύση της Μεσσηνιακής γης στο τραπέζι μας, προσθέτοντας τη δική του χρυσαφένια κομψότητα σε πιάτα συνυφασμένα με τη νοστιμιά της Ελλάδας. Η χαμηλή του οξύτητα, σε συνδυασμό με το έντονο φρουτώδες του γευστικού του προφίλ, αλλά και τα αρώματα πράσινου καρπού που συνοδεύουν το έντονο και πλούσιο χρώμα του, δίνουν στο φίνο αυτό ελαιόλαδο έναν χαρακτήρα ιδιαίτερο. Τον χαρακτήρα του κορυφαίου ελληνικού ελαιολάδου, που με λίγες μόνο κουταλιές, απογειώνει τη γεύση, τη ζωντάνια και την απόλαυση των πιάτων μας.


Το «Ιωνίς ΠΟΠ Καλαμάτα» έρχεται με τη σφραγίδα της NUTRIA ΑΕ, μία 100% ελληνική επιχείρηση με πάνω από 25 έτη παρουσίας στην αγορά. Το εργοστάσιο και η έδρα της εταιρίας βρίσκονται στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 150 στρεμμάτων, ενώ τα προϊόντα της διακρίνονται συνεχώς σε τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς ποιότητας ελαιολάδου.


Τώρα, η NUTRIA AE και το αθηνόραμα φέρνουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Ιωνίς ΠΟΠ Καλαμάτα» στο τραπέζι σας, και 6 τυχεροί κερδίζουν από 4 τμχ ΙΩΝΙΣ ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ των 4lt έκαστο, δηλαδή 16lt συνολικά ανά τυχερό.

Για να διεκδικήσετε και εσείς 4 δοχεία ΙΩΝΙΣ ΠΟΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ των 4lt έκαστο συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα μέχρι τις 10 Ιουλίου στις 12:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην παρούσα σελίδα μετά το πέρας της κλήρωσης και μέσω email.


   

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να συνδεθείς με τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο MyAthinorama συμπληρώνοντας το email και το password σου κάτω από την επιλογή «Σύνδεση».

Αν δεν έχεις λογαριασμό στο MyAthinorama, μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σου στη φόρμα κάτω από την επιλογή «Εγγραφή». Θα σου ζητηθεί να επιβεβαιώσεις το email σου με μήνυμα που θα λάβεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσες.

Το email και το password που θα δηλώσεις θα είναι τα προσωπικά σου στοιχεία πρόσβασης, με τα οποία θα μπορείς στο εξής να λαμβάνεις μέρος στους διαγωνισμούς και να κερδίζεις πλούσια δώρα!