Διαγωνισμός "Καλιγούλας"

Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση “Καλιγούλας” του Αλμπέρ Καμί σε avant premiere με το Αθηνόραμα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο "Τζένη Καρέζη".

Μετά τον παραλογισμό του Κρέοντα στην πολυσυζητημένη “Αντιγόνη” του Σοφοκλή που παρουσίασε το καλοκαίρι, ο Τσέζαρις Γκραουζίνις θα βρεθεί να διαχειρίζεται την τρέλα του "Καλιγούλα" αυτή τη φορά στο θέατρο "Τζένη Καρέζη", καθώς η παράσταση που προετοιμάζει να παρουσιάσει στο αθηναϊκό θέατρο είχε παιχτεί στο θέατρο Λιθογραφείο της Πάτρας και είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο έργο του Αλμπέρ Καμί. Όπως μαθαίνουμε πρόκειται "για μια κωμική περφόρμανς που, με αφορμή την αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του Ρωμαίου αυτοκράτορα Καλιγούλα, αποδομεί σαρκαστικά την εξουσία, την "πολιτική", τη θρησκεία, τον ερωτισμό και την τέχνη. Ένας νεαρός, αντισυμβατικός ηγέτης, ο Καλιγούλας, εξεγείρεται ενάντια στο πεπρωμένο και το παράλογο της ύπαρξης, ωθώντας τη λογική στα άκρα και υιοθετώντας ένα ριζοσπαστικό πολιτικό πρόγραμμα που φέρνει τα πάνω κάτω σε ολόκληρη την επικράτεια".


Ο Αλμπέρ Καμί έγραψε το έργο το 1938 και παραμένει απολύτως επίκαιρο. Ο αντιφασίστας συγγραφέας και δημοσιογράφος της παράνομης εφημερίδας της γαλλικής Εθνικής Αντίστασης, "Μάχη", στο έργο του υπαρξιολογεί, συμπυκνώνει συμβολιστικά την ψυχοπνευματική κόλαση, στην οποία μπορεί να οδηγηθεί η ανθρωπότητα. Παίζουν οι ηθοποιοί Ελένη Γεωργακοπούλου, Φάνης Δίπλας, Αλέξανδρος Κουκιάς, Αλέξανδρος Τσίτσος. Τα σκηνικό και τα κοστούμια είναι του Κέννυ ΜακΛέλλαν, η πρωτότυπη μουσική του Χάρη Πεγιάζη και οι φωτισμοί της Ευσταθίας Δρακονταειδή.

Θέατρο "Τζένη Καρέζη", Ακαδημίας 3, Κέντρο, 2103636144, 2103625520.

Φωτογραφίες: Βασίλης Ζαβέρδας©

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Καλιγούλας” την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Τρίτη 11/10, ώρα 1 μ.μ.

 


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Καλιγούλας” την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, ώρα 9 μ.μ. είναι οι:
BALO STELLA
FEUILLAS MARIANNA
KANTOUNA GAVRIELLA
KOURETA STAVROULA
LIABOTIS VASILEIOS
MARNIKAS ALEXANDROS
PANTELIS KONSTANTINOS
PELEKI GEORGIA
TSAPALAS KOSTAS
ΑΔΑΜ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΑΡΝΗ ΒΑΣΩ
ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ΧΑΡΑ
ΒΕΡΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΓΑΒΡΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΓΚΙΟΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΔΟΥΝΙΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΔΡΑΚΟΥ ΜΑΝΩΛΙΑ
ΖΑΦΕΙΡΗ ΟΛΓΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΘΑ
ΗΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΑΡΑΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ ΝΟΤΑ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΛΙΟΥΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΛΙΟΥΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΜΑΡΑΖΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΑΖΙΔΟΥ
ΜΗΝΑ ΑΣΗΜΙΝΑ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΜΠΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΛΑΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΡΑΠΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΡΑΣΣΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΣΑΒΒΑΡΗ ΑΝΝΑ
ΣΚΟΡΔΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΣΦΟΝΔΥΛΗ ΑΓΟΡΙΤΣΑ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ
ΥΦΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΦΙΣΤΕΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΦΩΚΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΧΩΡΑΦΑ ΜΑΡΙΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού “Καλιγούλας” θα ενημερωθούν μέσω email και θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Θεάτρου “Τζένη Καρέζη” με την επίδειξη της ταυτότητάς τους, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.