Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή της ταινίας «Κάμπια Νύμφη Πεταλούδα»"

Μπείτε στην κλήρωση για να δείτε στη μεγάλη οθόνη την ιδιοσυγκρασιακή ελληνική ταινία στον κινηματογράφο Ανδόρα την Πέμπτη 4/4.

Σε ένα κόσμο όπου ο χρόνος δεν είναι γραμμικός, η σχέση ενός ζευγαριού, της Πηνελόπης και του Ισίδωρου, δοκιμάζεται καθώς οι αναμνήσεις από το παρελθόν και το μέλλον αλλάζουν αδιάκοπα.

Το Κάμπια Νύμφη Πεταλούδα είναι μια τολμηρή ταινία, με μια πρωτότυπη σύλληψη που δημιουργεί το δικό της σύμπαν. Το Υπουργείο Χαμένου Χρόνου και η μεταφράστρια σιωπής, είναι κάποια από τα στοιχεία αυτού του σύμπαντος.
Η ταινία προσπαθεί να αποδώσει την εμπειρία του Χρόνου μέσα από το φάσμα της μακροχρόνιας σχέσης ενός ζευγαριού. Η επίγνωση που έχουν οι χαρακτήρες για κάποια συμβάντα στο μέλλον, τους περιορίζει από τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής και τους αναγκάζει να παίρνουν ρηξικέλευθες αποφάσεις.

Το «Κάμπια Νύμφη Πεταλούδα» απέσπασε το βραβείο κοινού στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αλλά και το βραβείο κοινού του «Αθηνοράματος» στο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου.

Την προβολή της ταινίας την Πέμπτη 4/4 (20.00) στον κινηματογράφο Ανδόρα διαδέχεται συζήτηση με τον σκηνοθέτη Κύρο Παπαβασιλείου και τους συντελεστές.

Η ΤΑΙΝΙΑ «ΚΑΜΠΙΑ ΝΥΜΦΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ WEIRD WAVE


Για να κερδίσετε μία (1) από τις είκοσι (20) διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Κάμπια Νύμφη Πεταλούδα» στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Ερ. Σταυρός, 2106980796) την Πέμπτη 4/4 στις 20.00 (προσέλευση 19.30) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 3/4 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας «Κάμπια Νύμφη Πεταλούδα» στον κινηματογράφο Ανδόρα (Σεβαστουπόλεως 117, Ερ. Σταυρός, 2106980796) την Πέμπτη 4/4 στις 20.00 (προσέλευση 19.30) είναι οι:

ZACHARIOUDAKIS STELIOS

ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΑΚΤΥΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΘΑΝΑΣΗ ΑΘΗΝΑ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΚΕΡΑΔΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
ΜΑΜΑ ΑΝΘΗ
ΜΕΤΑΞΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
ΞΕΝΑΚΗ ΕΛΙΖΑ
ΞΕΝΟΦΩΝ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΡΙΜΙΚΗ ΖΩΗ
ΡΩΜΑΝΟΣ ΟΡΦΕΑΣ
ΣΩΤΗΡΙΑΝΟΥ ΘΑΛΕΙΑ
ΤΖΑΚΗ ΕΥΗ
ΤΣΙΝΤΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του κινηματογράφου.