Διαγωνισμός "Στη γειτονιά του Καραγκιόζη"

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Στη γειτονιά του Καραγκιόζη» την Κυριακή 27 Νοεμβρίου & 4 Δεκεμβρίου, ώρα 1 μ.μ. στο Θέατρο Μπέλλος

Στο ανακαινισμένο Θέατρο Μπέλλος ο Καραγκιόζης ζει μοναδικές περιπέτειες στον μπερντέ που έχει στήσει ο εξαιρετικά έμπειρος καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης και ο Αθηναϊκός Θίασος Σκιών. Διαθέτοντας ένα μεγάλο ρεπερτόριο στα τριάντα πέντε χρόνια πορείας στο θέατρο σκιών έχει δημιουργήσει ένα πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο. Κάτω από τον γενικό τίτλο «Στη γειτονιά του Καραγκιόζη» θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό έργο κωμωδίες, περιπέτειες, έργα φαντασίας, αλλά και ιστορικά, ηρωικά και άλλα. Ο Καραγκιόζης μάγος, μάγειρας, πρωταθλητής ή δικηγόρος, το ταξίδι στα βάθη της ζούγκλας, στις θάλασσες ή στο φεγγάρι, ο Καπετάν Μπαρούτης, το μαγεμένο σπήλαιο κ.ά. (από 20/11)

Θέατρο Μπέλλος, Κέκροπος 1, Πλάκα, 2103229889, 6948230899.

 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Στη γειτονιά του Καραγκιόζη" την Κυριακή 27/11 & 4/12, ώρα 1 μ.μ., μέχρι την Παρασκευή 25/11, ώρα 3 μ.μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Στη γειτονιά του Καραγκιόζη" την Κυριακή 27/11 είναι οι:
ΑΛΟΥΣΗ ΚΛΟΝΤΙΑΝ
ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΤΣΙΜΠΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Στη γειτονιά του Καραγκιόζη" την Κυριακή 4/12 είναι οι:
ΖΑΒΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΚΑΛΟΜΠΡΑΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΝΤΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΣΕΡΕΠΕΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι νικητές του διαγωνισμού «Στη γειτονιά του Καραγκιόζη» θα ενημερωθούν μέσω email και θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Θεάτρου Μπέλλος με την επίδειξη της ταυτότητάς τους, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.