Διαγωνισμός "KinderDocs"

Κερδίστε προσκλήσεις για το KinderDocs

Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικείστε τη θέση σας για ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ για μικρούς ενθουσιώδεις σινεφίλ την Κυριακή 17/3 στο Μουσείο Μπενάκη.

Το KinderDocs αυτήν την εβδομάδα παρουσιάζει ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τις επιπτώσεις των πλαστικών ρύπων στο περιβάλλον μέσα από τα μάτια μιας 11χρονης κοπέλας.

Σε μια απέραντη χωματερή στην κινεζική ύπαιθρο, παιδιά μαθαίνουν για τον έξω κόσμο μέσα από πεταμένες εφημερίδες και περιοδικά. Όμως, η Γιτζί ονειρεύεται να γευτεί αληθινά φρούτα και να φροντίζει υγιή ζώα, να πάει σχολείο και να έχει φίλους στην ηλικία της. Αδελφές ψυχές με τον ιδιοκτήτη του τοπικού εργοστασίου ανακύκλωσης, θα καταφέρουν άραγε να ξεφύγουν, ή θα τους καταπιεί το αδηφάγο περιβάλλον τους;

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό με καλεσμένους από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και το Δίκτυο Μεσόγειος S.O.S.

 


Για να κερδίσετε μία (1) από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για τις προβολές του KinderDocs την Κυριακή 17/3 στις 12.00 συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για συναρπαστικό ντοκιμαντέρ του KinderDocs την Κυριακή 17/3 στις 12.00 στο Μουσείο Μπενάκη, είναι οι:


BARGUE ELISABETH

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΒΟΥΓΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΒΟΥΜΒΟΥΡΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΟΛΙΑ

ΜΑΥΡΟΓΕΝΑΚΗ ΠΕΛΑΓΙΑ

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το Μουσείο Μπενάκη, λίγη ώρα πριν την έναρξη της προβολής, με επίδειξη της ταυτότητάς τους.