Διαγωνισμός "Κερδίστε συλλεκτικά δώρα «Κριντ ΙΙΙ»"

Μπείτε στην κλήρωση για να αποκτήσετε συλλεκτικά αντικείμενα τα οποία εξασφάλισε το «α» για τους αναγνώστες του, από το καταιγιστικό πυγμαχικό σίκουελ με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη το Μάικλ Μπι Τζόρνταν.

Ο Άντονις αναγκάζεται να επιστρέψει στα ρινγκ. Στο τρίτο κεφάλαιο του πυγμαχικού franchise, ο Κριντ βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου του μποξ, ενώ βλέπει παράλληλα και την προσωπική ζωή του να ακμάζει. Ωστόσο, μια νέα πρόκληση ξεπροβάλλει εμπρός του με τη μορφή ενός παλιού φίλου, ο οποίος έχοντας μόλις αποφυλακιστεί είναι αποφασισμένος να δείξει πως είναι καλύτερος από τον πάλαι ποτέ κολλητό του.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπι Τζόρνταν
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Μπι Τζόρνταν, Τέσα Τόμσον, Τζόναθαν Μέιτζορς


Η ΤΑΙΝΙΑ «ΚΡΙΝΤ ΙΙΙ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER

Το «α» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 25 συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Κριντ ΙΙΙ» τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Δηλώστε συμμετοχή και μπείτε στην κλήρωση για να τα διεκδικήσετε!
5 νικητές θα λάβουν από 1 φούτερ και σημειωματάριο
5 νικητές θα λάβουν από 1 φούτερΓια να κερδίσετε ένα (1) από τα δύο (2) πακέτα συλλεκτικών δώρων της ταινίας «Κριντ ΙΙΙ», συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 22/3 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

 


Οι τυχεροί που κερδίζουν από ένα φούτερ και ένα σημειωματάριο είναι οι:
ΑΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΔΑΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΚΑΛΠΑΚΑ ΤΡΙΑΔΑ
ΚΑΡΝΑΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΠΑΠΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ


Οι τυχεροί που κερδίζουν από ένα φούτερ είναι οι:
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΙΑ
ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΛΙΝΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΠΛΕΣΣΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους.