Διαγωνισμός "35ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Γίνε μέλος της κριτικής επιτροπής του «α»"

Γίνετε μέλη της κριτικής επιτροπής του «α» στο 35ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου. Το «α» χρειάζεται τους πιο πιστούς σινεφίλ αναγνώστες του που θα πάρουν μέρος στην πενταμελή επιτροπή του παλαιότερου κινηματογραφικού φεστιβάλ της πόλης, η οποία απονέμει το βραβείο κοινού.

Ύστερα από δύο χρόνια ψηφιακών διοργανώσεων, ο μακροβιότερος κινηματογραφικός θεσμός της πόλης επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες. Το 35ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου διεξάγεται από τις 24 έως τις 30 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους Έλλη και Ανδόρα, έχοντας στο πρόγραμμά του μερικές από τις καλύτερες νέες ταινίες της Γηραιάς Ηπείρου, μοναδικά αφιερώματα και εκλεκτούς καλεσμένους.

Όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, το «α» συμμετέχει στις δράσεις του Πανοράματος αναθέτοντας την ευθύνη απονομής του βραβείου κοινού σε μια πενταμελή επιτροπή που αποτελείται από τους σινεφίλ αναγνώστες του. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι διαθέσιμοι το διάστημα 24-30/11 που διαρκεί η διοργάνωση και να παρακολουθήσουν όλες τις ταινίες που συμμετέχουν στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ. Οι προβολές γίνονται στον κινηματογράφο Έλλη (Ακαδημίας 64, Πανεπιστήμιο).

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση για μια θέση στην επιτροπή του «α», είναι αναγκαίος ο αριθμός κινητού τηλεφώνου σας, έτσι ώστε να έρθουμε σε επαφή σε περίπτωση που επιλεγείτε. Μπορείτε να τον προσθέσετε κατά την εγγραφή σας το MyAthinorama ή εάν έχετε ήδη λογαριασμό να τον συμπληρώσετε στη σελίδα χρήστη εδώ: https://members.athinorama.gr/. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου στο athinorama@athinorama.gr με τίτλο στο email "Για τον διαγωνισμό Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου".

Δείτε όλες τις ταινίες που συμμετέχουν στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα εδώ :

https://www.athinorama.gr/cinema/3010648/auto-einai-to-plousio-programma-tou-35ou-panoramatos-europaikou-kinimatografou/
 

Για να διεκδικήσετε μία (1) από τις πέντε (5) θέσεις της κριτικής επιτροπής του «α» στο 35ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (24-30/11) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Υπενθυμίζουμε πως είναι απαραίτητη η προσθήκη του τηλεφώνου. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 21/11 (3 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr.


Οι νικητές που κερδίζουν από μία θέση στην κριτική επιτροπή του «α» στο 35ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (24-30/11) είναι οι;
ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ
ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΛΚΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail και τηλεφωνικά σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθήσουν ως μέλη της επιτροπής.