Διαγωνισμός "Κτήμα Σκούρα"

Επισκεφθείτε το Κτήμα Σκούρα Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» 2018 και κερδίστε ένα ξεχωριστό δώρο!

Τα τελευταία 14 χρόνια ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας έχει καθιερώσει τον θεσμό «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» στις αρχές του Σεπτέμβρη, για να γιορτάσουμε τον τρύγο του δημοφιλούς Αγιωργίτικου. Πληθώρα  εκδηλώσεων με πρωταγωνιστή το κρασί οργανώνονται σε όλα τα οινοποιεία αλλά και στην πόλη της Νεμέας. Το "Κτήμα Σκούρα" συμμετέχει δυναμικά με πολλές εκδηλώσεις(ξενάγηση στο οινοποιείο, μάθημα γευσιγνωσίας, δοκιμή στα τυφλά) με αποκορύφωμα γευσιγνωσίες σε 16 κρασιά την 1/9  και 10 premium οίνους στις 2/9 (όλα σε παλαιές και τρέχουσες εσοδείες).

Πρωταγωνιστής θα είναι το νέο εξαιρετικό ροζέ κρασί του Κτήματος, το «Peplo». Οινοποιημένο  χωριστά κατά το 1/3  σε  βαρέλια ακακίας(Αγιωργίτικο), ανοξείδωτες δεξαμενές (Syrah) και πήλινους αμφορείς (Μαυροφίλερο), παραμένει με τις οινολάσπες του για να αποκτήσει πολυπλοκότητα, και στη συνέχεια αναμιγνύεται, εμφιαλώνεται  και  πρωτοπορεί πολύ νόστιμα. Το «Peplo» είναι ένα πολύ ωραίο κρασί που καταφέρνει να συνδυάζει αρμονικά τη φρεσκάδα και την ωριμότητα. Μοσχοβολάει κομψά αρώματα κερασιού, ροζ γκρέιπφρουτ, φλούδας λεμονιού  αλλά και τριαντάφυλλου και νυχτολούλουδου. Το στόμα του είναι πλούσιο, με το στυλάτο φρούτο(κεράσι) ενισχυμένο με τα «αμύγδαλα» κίτρινων φρούτων να φρεσκάρεται από ευγενές μέταλλο και ωραία λεμονάτη οξύτητα. Είναι πολύ ευχάριστο απεριτίφ αλλά κάνει στράκες μαζί με μπαρμπούνια, και σάλτσες θαλασσινών με ντομάτα.


Δύο νικητές – θα αναδειχθούν με κλήρωση ανάμεσα σε όσους στείλουν σωστές απαντήσεις – θα κερδίσουν από μία φιάλη magnum του «Peplo».  Η δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι  μέχρι και την Δευτέρα 3/9/2018, στις 12.00 μ.μ. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην παρούσα σελίδα.

Οι τυχεροί που κεδίζουν από μια φιάλη magnum του "Peplo" ειναι οι:


ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΑΛΕΞΙΑ ΖΟΥΡΜΠΑΝΟΥ


Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για τις ημερομηνίες που μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία μας.