Διαγωνισμός "Ο κύκλος που δεν κλείνει..."

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Ο κύκλος που δεν κλείνει…» του Αλέξανδρου Αδαμόπουλου σε avant premiere με το Αθηνόραμα το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο ΕΝ-Α.

Η Ελπίδα Αμίτση ερμηνεύει και σκηνοθετεί τον μονόλογο του Αλέξανδρου Αδαμόπουλου «Ο κύκλος που δεν κλείνει…» από 29 Ιανουαρίου στη σκηνή του Θεάτρου ΕΝ-Α. Μέσα από τον σπαρακτικό της λόγο η ηρωίδα του έργου αφηγείται τα γεγονότα της δικής της ζωής, μέσα από τα οποία καθρεφτίζεται η Ελλάδα από την εισβολή στην Κύπρο, την πτώση της χούντας και τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Το έργο υπογραμμίζει την αναγκαιότητα αναγέννησης του Έθνους, το πεπρωμένο του οποίου είναι ταυτισμένο με το φως και την ελευθερία, μακριά από την αλαζονεία της ανθρωπότητας που καταδυναστεύει αξίες όπως η δικαιοσύνη και η ευθύτητα. Θα κλείσει άραγε ο κύκλος που μας οδηγεί στο ίδιο πάντα τέλμα; Διερωτάται γεμάτη αγωνία και συναισθήματα η ηρωίδα. Την πρωτότυπη μουσική σύνθεση υπογράφει ο Δημήτρης Παριανός, τα σκηνικά ο Κωνσταντίνος Μουσίκας, τα κοστούμια η Νίκη Ελευθερίου και τους φωτισμούς η Άρτεμις Λογαρά.

 

Θέατρο ΕΝ-Α, Σουρή και Μαλαγαρδή 95, Κορυδαλλός, 6987154814.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο κύκλος που δεν κλείνει…» το Σάββατο 29/1, ώρα 9 μ.μ. μέχρι την Πέμπτη 27/1, ώρα 1 μ.μ.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Ο κύκλος που δεν κλείνει…» του Αλέξανδρου Αδαμόπουλου σε avant premiere με το Αθηνόραμα το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο ΕΝ-Α είναι οι:
GAVRIELATOU KONSTANTINA
THEODORIS GIORGOS
VEROULIS GEORGIOS ATHINORAMA
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΖΑΜΠΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΚΑΛΑΠΟΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΑΝΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΑΡΑΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΕΛΕΝΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΙΒΗ
ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΠΡΙΜΗΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι νικητές του διαγωνισμού «Ο κύκλος που δεν κλείνει…» θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του Θεάτρου ΕΝ-Α λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με την ταυτότητά τους.

Το Θέατρο ΕΝ-Α έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανονισμοί λειτουργίας του συμμορφώνονται με την τρέχουσα νομοθεσία.
Ως εκ τούτου λειτουργεί ως covid-free χώρος με πληρότητα 100% και υποδέχεται θεατές που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο θεατών (από 18 ετών και άνω) στον χώρο του θεάτρου, γίνεται έλεγχος πιστοποιητικού εμβολιασμού καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). Η προσέλευση ανήλικων έως 17 ετών προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης των γονέων για τη διενέργεια self test 24 ωρών.