Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Kursk»"

Γίνετε οι πρώτοι που θα δουν την εντυπωσιακή παραγωγή φέρνει στη μεγάλη οθόνη την απίστευτη πραγματική ιστορία του πληρώματος του ομώνυμου ρωσικού υποβρυχίου που βρέθηκε σε θανάσιμο κίνδυνο τον Αύγουστο του 2000. Μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε τη θέση σας στην avant premiere της ταινίας την Τετάρτη 5/12 στο Odeon Starcity.

Ένα αδιανόητο περιστατικό έμελλε να ζήσει το πλήρωμα του πυρηνικού υποβρυχίου K-141 KURSK τον Αύγουστο του 2000, όταν κατά τη διάρκεια μιας απλής ναυτικής άσκησης βρέθηκε στον πυθμένα της θάλασσας του Μπάρεντς. Η τότε ρωσική κυβέρνηση αρνιόταν επί πέντε μέρες τη βοήθεια των ξένων κυβερνήσεων ώστε να διασωθεί το πλήρωμα, προτού τελικά αποδεχθεί τη συνδρομή βρετανικών και νορβηγικών δυνάμεων. Στην ταινία συμμετέχει ένα πρωτοκλασάτο cast το οποίο αποτελείται από τον οσκαρικό Κολιν Φερθ, τη Λεά Σεϊντού, το Ματίας Σένερτς και τον θρυλικό Μαξ Φον Σίντοφ.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Τόμας  Βίντερμπεργκ

Σενάριο: Ρόμπερτ  Ρόντατ

Πρωταγωνιστούν: Κόλιν  Φερθ,  Ματίας  Σένερτς,  Λέα  Σεϊντού,  Μαξ  Φον  Σίντοφ,  Πίτερ  Σιμόνισεκ

Η ΤΑΙΝΙΑ «KURSK» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ODEON ΚΑΙ ΤΗΝ AUDIO VISUALΓια να κερδίσετε μία (1) από τις πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Kursk» στον κινηματογράφο Odeon Starcity (Λεωφ. Συγγρού 111 & Λεοντίου, Ν. Κόσμος, 14560) την Τετάρτη 5/12 στις 8.00 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 7.30 μ.μ.) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 5/12 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Οι τυχεροί  που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Kursk» στον κινηματογράφο Odeon Starcity (Λεωφ. Συγγρού 111 & Λεοντίου, Ν. Κόσμος, 14560) την Τετάρτη 5/12 στις 8.00 μ.μ., είναι οι:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΙΤΑΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΖΙΜΑΚΗΣ

Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του κινηματογράφου  λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης   με επίδειξη της ταυτότητάς τους.