Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους»"

Μπείτε στην κλήρωση για να δείτε πρώτοι στη μεγάλη οθόνη το εντυπωσιακό animation στον κινηματογράφο Village 15 Cinemas @ The Mall την Κυριακή 17/9.

Η Μάβκα είναι μια Ψυχή του Δάσους και η πρόσφατα επιλεγμένη Φύλακάς του. Η κύρια αποστολή της είναι να προστατεύσει το Δάσος και την ιερή Καρδιά του από οποιαδήποτε επίθεση ή εισβολή. Από την άλλη, ο Λούκας είναι ένα γνήσιο χωριατόπαιδο, με μεγάλη αγάπη για τη μουσική που διοχετεύει το ταλέντο του στο ξύλινο φλάουτό του. Χάρη στη μουσική του, ο Λούκας γνωρίζει και ερωτεύεται τη Μάβκα. Οι τύχες του δάσους, αλλά και η σχέση τους, θα δοκιμαστούν έντονα, όταν κάνει την εμφάνισή της μια πρωτοφανής και ύπουλη απειλή.


Η ΤΑΙΝΙΑ «ΜΑΒΚΑ: ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ FEELGOOD ENTERTAINMENT


Για να κερδίσετε μία (1) από τις πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους» στον κινηματογράφο Village 15 Cinemas @ The Mall (Aνδρέα Παπανδρέου, ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα, Μαρούσι, 2102704800) την Κυριακή 17/9 στις 12.00 (προσέλευση 11.30) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 15/9 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους» στον κινηματογράφο Village 15 Cinemas @ The Mall (Aνδρέα Παπανδρέου, ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα, Μαρούσι, 2102704800) την Κυριακή 17/9 στις 12.00 (προσέλευση 11.30) είναι οι:

GIOTAKI GIANNA
ΒΟΜΠΙΡΗ ΑΝΘΟΥΛΑ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΙΔΕΡΗ ΑΣΠΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του κινηματογράφου.