Διαγωνισμός "Μέριλιν Μονρόε - Συνέντευξη με το θάνατο"

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Μέριλιν Μονρόε - Συνέντευξη με το θάνατο» της Βασιλείας Δημηνίδου το Σάββατο 8/12, ώρα 9.00 μ.μ. στο Akroasis Theatre & Bar.

«Προάστιο Μπρέντγουντ Λος Άντζελες 5 Αυγούστου του 1962. Ενώ η είδηση για τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε έχει ξεκινήσει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, η ίδια κλεισμένη σε μια ντουλάπα με σκούπες ετοιμάζεται να δώσει την τελευταία της συνέντευξη». Αυτή είναι η ιστορία γύρω από την παράσταση «Μέριλιν Μονρόε - Συνέντευξη με το θάνατο». Η Βασιλεία Δημηνίδου υπογράφει κι ερμηνεύει έναν τραγικό και ταυτόχρονα χιουμοριστικό μονόλογο –μια τελευταία συνέντευξη της μεγάλης σταρ του σινεμά–, μέσα από τον οποίο εξερευνά ολόκληρη τη ζωή της, από τα παιδικά της χρόνια, τη μοναξιά της αλλά και τη λάμψη του σινεμά μέχρι και τον τραγικό της θάνατο, τα αίτια του οποίου δε θα αποκαλυφθούν ποτέ. 

Akroasis Theatre & Bar, Κυψέλης 15, Κυψέλη, 6907363999


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Μέριλιν Μονρόε - Συνέντευξη με το θάνατο» το Σάββατο 8/12, ώρα 9.00 μ.μ. μέχρι την Τετάρτη 5/12, ώρα 11.00 π.μ.

Οι τυχεροί  που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Μέριλιν Μονρόε - Συνέντευξη με το θάνατο» το Σάββατο 8/12, ώρα 9.00 μ.μ., είναι οι:

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΟΝΣΟΥΛΙΤΑ ΜΙΤΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΥΛΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΤΖΩΤΖΙΝΑΚΗ
ΣΟΦΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΑΙΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΥ
ΧΑΡΑ ΜΠΙΜΠΑ

Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του θεάτρου λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης   με επίδειξη της ταυτότητάς τους.