Διαγωνισμός "Μία νύχτα… στο Μουσείο Φωταερίου"

Κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για το sleepover για οικογένειες που διοργανώνει το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου.

Ένα διασκεδαστικό sleepover για οικογένειες με παιδιά από 7 ετών διοργανώνει το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου το Σάββατο 10 Νοεμβρίου μετατρέποντας τους χώρους της Τεχνόπολης σε ένα συναρπαστικό χώρο παιχνιδιού από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι το επόμενο πρωί. Αργά το απόγευμα, μόλις πέσει το σκοτάδι, οι φακοί ανάβουν και ξεκινά η διαδραστική ξενάγηση στο παλιό εργοστάσιο φωταερίου, που γρήγορα μετατρέπεται σε παιχνίδι μυστηρίου… Τι να κρύβεται άραγε πίσω από τους φούρνους που άλλοτε θέρμαιναν τον λιθάνθρακα;

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα για βραδινό στο Καφέ της Τεχνόπολης, η διασκέδαση συνεχίζεται  με ένα σούπερ «διαστημικό» εικαστικό εργαστήριο STEAM στο οποίο παιδιά και γονείς κατασκευάζουν το δικό τους ηλιακό σύστημα, ενώ η βραδιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο: αληθινά τηλεσκόπια περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να παρατηρήσουν τον νυχτερινό ουρανό με την καθοδήγηση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Το επόμενο πρωί ξεκινά με πλούσιο πρωινό στο Καφέ και συνεχίζεται με βόλτα στην Τεχνόπολη, παιχνίδια στο Skywalk και την παιδική χαρά, αλλά και δωρεάν συμμετοχή στα κυριακάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα της Τεχνόπολης. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 10 Νοεμβρίου

18.00 Προσέλευση

18.30-19.40 Διαδραστική νυχτερινή ξενάγηση στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

19.50-20.30 Βραδινό στο Καφέ της Τεχνόπολης

20.30-21.30 Εικαστικό εργαστήριο STEAM

21.30-22.30 Παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού με τηλεσκόπια 

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

8.15 Πρωινό ξύπνημα

9.00 Πρωινό στο Καφέ της Τεχνόπολης

10.00-13.00 Βόλτα και παιχνίδι, εκπαιδευτικά προγράμματα Κυριακών στην Τεχνόπολη με ελεύθερη είσοδο

Πληροφορίες και απαραίτητες κρατήσεις στο 2130109325 | Την Κυριακή 11/11 οι συμμετέχοντες στο sleepover θα έχουν ελεύθερη είσοδο στους μουσειακούς χώρους και έκπτωση 10% στο Industrial Gas Museum Shop | Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης τα στρώματα που χορηγεί η elite strom θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του «α» και κερδίστε μία (1) διπλή πρόσκληση (ένα παιδί και ένας γονιός) για το sleepover του Βιομηχανικού Μουσείο Φωταερίου το Σάββατο 10/11 μέχρι την Κυριακή 11/11.

Η τυχερή που κερδίζει μία (1) διπλή πρόσκληση (ένα παιδί και ένας γονιός) για το sleepover του Βιομηχανικού Μουσείο Φωταερίου το Σάββατο 10/11 μέχρι την Κυριακή 11/11, είναι η:

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗ

Η νικήτρια θα ενημερωθεί μέσω email για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το δώρο της