Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Μικρός Έγιολφ»"

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Μικρός Έγιολφ» του Χένρικ Ίψεν από την ομάδα θεάτρου X-act art τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Από Μηχανής Θέατρο.

Η ομάδα θεάτρου X-act art παρουσιάζει την παράσταση "Ο Μικρός Έγιολφ" του Χένρικ Ίψεν, σε σκηνοθεσία Γιώργου Χαρατζά και Κορίνας Χρυσάιδου στο Από Μηχανής Θέατρο. Έχοντας ως επίκεντρο τη σχέση ενός συγγραφέα με τη σύζυγό του και την ετεροθαλή αδελφή του, ο "Μικρός Έγιολφ" σκιαγραφεί το σπαρακτικό πορτραίτο μιας οικογένειας αντιμέτωπης με το γκρέμισμα όλων της των ψευδαισθήσεων. Είναι μια βαθιά διερεύνηση της κτητικής, μονομανούς αγάπης και της τυφλής εγωκεντρικής προσήλωσης σε έναν απόλυτο σκοπό, ένα δοκίμιο πάνω στις έννοιες του καθήκοντος και της ενοχής, της τιμωρίας και του ελέους. Η κατάρρευση της πλάνης που αγκαλιάζει ολόκληρο τον κόσμο τους οδηγεί τα πρόσωπα του έργου να συνειδητοποιήσουν ότι η εγκατάλειψη των ονείρων και η παραδοχή της πτώσης ανοίγουν το δρόμο για την ανάσταση και τη λύτρωση.

Η Κορίνα Χρυσάιδου στο ρόλο της Ρίτα, ο Γιώργος Χαρατζάς ως Άλφρεντ, η Τίνα Βασιλοπούλου ως Αστα, ο Κωνσταντίνος Εξαρχόπουλος ως Μποργκχάιμ και ο Γιάννης Ανδριόπουλος ως Έγιολφ. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η Τίνα Βασιλοπούλου.

Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας©

Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο, 2105232097.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Μικρός Έγιολφ» για τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ώρα 9 μ.μ., μέχρι την Παρασκευή 9/2, ώρα 1 μ.μ.

 


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Μικρός Έγιολφ» για τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ώρα 9 μ.μ.είναι οι:

ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΟΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑ
ΣΚΙΤΣΟΣ ΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Οι νικητές του διαγωνισμού «Μικρός Έγιολφ» θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους στο χώρο του Από Μηχανής Θεάτρου με την επίδειξη της ταυτότητάς τους, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης. 

Οι προσκλήσεις δεν μεταφέρονται σε άλλη ημερομηνία.