Διαγωνισμός "Η μητέρα του Αγίου"

Κερδίστε 40 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Η μητέρα του Αγίου» του Αντώνη Τσιπιανίτη την Τρίτη 4/12, ώρα 9.15 μ.μ. στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα.

Ο Αντώνης  Τσιπιανίτης, συγγραφέας της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας «Η πόρνη από πάνω» και η διακεκριμένη σκηνοθέτης Ρέινα Εσκενάζυ συναντώνται στο Αγγέλων Βήμα σε ένα θεατρικό μονόλογο που θα συζητηθεί, με τη Φωτεινή Ντεμίρη στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ευσεβίας. Μια γυναίκα που δεν βρίσκεις εύκολα όμοια της. Μια γυναίκα που είδε το γιο της να αγιοποιείται. Όμως κάθε γυναίκα θα δει σε αυτήν ένα μικρό ή μεγάλο μέρος του εαυτού της, της ζωής της, αλλά και των πολλών διαφορετικών κομματιών που υπάρχουν θαμμένα κάπου στο βάθος της ψυχής της, στα οποία δεν έδωσε ποτέ τη δυνατότητα να βγουν στην επιφάνεια. 

Αγγέλων Βήμα, Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια, 210 5242211


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 40 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η μητέρα του Αγίου» την Τρίτη 4/12, ώρα 9.15 μ.μ. μέχρι τη Δευτέρα 3/12, ώρα 9.30 π.μ.

Οι τυχεροί  που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την «Η μητέρα του Αγίου» του Αντώνη Τσιπιανίτη την Τρίτη 4/12, ώρα 9.15 μ.μ. στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα, είναι οι:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΗ
ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΖΑΡΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΥΡΙΠΠΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ
ΓΙΩΤΑ ΤΖΩΡΤΖΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΒΕΛΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΦΗΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ
ΕΥΗ ΤΖΑΚΗ
ΖΩΗ ΤΑΣΤΑΝΗ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΜΑΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΑΓΓΑΛΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΑΚΑΚΗΣ
ΛΙΑ AΛΕΧΙΟΥ
ΛΙΛΥ ΠΑΝΟΥΣΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΙΑΚΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ
ΜΑΡΙΑ ΡΙΓΛΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΧΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΚΑΡΛΑΤΙΝΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΛΓΑ ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ
ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΟΥΤΣΙΟΥΡΟΥΜΠΑ
ΣΟΦΙΑ ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΗ
ΤΖΕΝΗ ΣΚΙΑΔΑ
ΤΟΜΑΖΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ

Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκλησή τους από το ταμείο του θεάτρου λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης   με επίδειξη της ταυτότητάς τους.