Διαγωνισμός "Napolitivo - 6η κλήρωση"

Κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για ένα γεύμα με ελεύθερη επιλογή στην τρατορία «Napolitivo»

Από 17 Ιουλίου ως 30 Σεπτεμβρίου και ανά 15 ημέρες θα γίνεται από μία κλήρωση. Συνολικά θα γίνουν έξι κληρώσεις και ο διαγωνισμός θα «τρέξει» για 3 ολόκληρους μήνες, γεγονός που σας δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών συμμετοχών (μία ανά 15 ημέρες) και αυξάνει την πιθανότητα να είσαστε ένας από τους τυχερούς.

Το αθηνόραμα θα κληρώσει μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για έξι τυχερούς αναγνώστες, που θα απολαύσουν ένα γεύμα στην τρατορία «Napolitivo» στη γραφική Μαρίνα Φλοίσβου με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο. 

Το Napolitivo είναι ένα μοντέρνο ιταλικό εστιατόριο που ειδικεύεται στην αγαπημένη μας πίτσα. Κι επειδή πολλοί λένε ότι κάνουν καλή ιταλική πίτσα, η διαφορά είναι ότι εδώ δεν το λένε απλά, αλλά το αποδεικνύουν, αφού το μαγαζί είναι πιστοποιημένο από την «The True Napolitan Pizza Association» (Associatione Verace Pizza Napoletana). Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι για την παρασκευή της πίτσας (πιτσαγιόλος) περνάνε από ειδική εκπαίδευση, χρησιμοποιούν υποχρεωτικά πρώτες ύλες από την Καμπανία και τηρούν συγκεκριμένους κανόνες, ενώ το ψήσιμο γίνεται σε παραδοσιακό, χειροποίητο ξυλόφουρνο, φτιαγμένο στη Νάπολη από τούβλα από τον Βεζούβιο. 

Περισσότερα για το Napolitivo μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας απαντήστε σωστά σε δύο απλές ερωτήσεις και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.


Η κλήρωση θα γίνει στις 28/9 και οι νικητές θα ανακοινωθούν από αυτή τη σελίδα. 

Η τυχερή που κερδίζει δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για να απολαύσει ένα γεύμα στην τρατορία «Napolitivo» στη γραφική Μαρίνα Φλοίσβου με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, ειναι η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η νικήτρια θα ενημερωθεί μέσω email για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το δώρο.