Διαγωνισμός "NIVEA Magnesium Dry"

Το NIVEA Magnesium Dry σου προσφέρει μία έξοδο στην πόλη, αξίας 100€

To NIVEA Magnesium Dry, η νέα γενιά αποσμητικών μάς προστατεύει με τον πιο φυσικό τρόπο για 48 ώρες, χάρη στο ενεργό μαγνήσιο που περιλαμβάνουν στη σύνθεσή τους. Η νέα αποσμητική σειρά NIVEA Magnesium Dry, είναι αποτέλεσμα έξι χρόνων κλινικής έρευνας και δοκιμών και σκοπό έχει να παραμένει η επιδερμίδα υγιής και αναζωογονημένη σε κάθε δραστηριότητα και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το μαγνήσιο παρέχει προστασία από τον ιδρώτα και τις οσμές, καλύπτοντας τις ανάγκες γυναικών και αντρών που επιλέγουν έναν πιο υγιεινό και φυσικό τρόπο ζωής. Παράλληλα, οι συνθέσεις του NIVEA Magnesium Dry δεν περιέχουν αλουμίνιο και αιθυλική αλκοόλη, προσφέροντας μια αξιόπιστη προστασία, σε όσους επιλέγουν less is more λύσεις.

Βάλε, λοιπόν, το αποσμητικό σου, φόρεσε τα «γιορτινά» σου και ξεχύσου στην στολισμένη πόλη απολαμβάνοντας τις καλύτερες επιλογές για φαγητό και θέατρο. Το NIVEA Magnesium Dry προσφέρει σε 7 τυχερούς μία αξέχαστη έξοδο στην πόλη αξίας 100€ για φαγητό σε εξαίρετα εστιατόρια της πόλης, όπως ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ATHENS, ARTISANAL, HIDE & SEEK, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ Art Grill, OPERA QUARTA, αλλά και για θέατρο σε μία από τις hot παραστάσεις της σεζόν, όπως ΡΙΝOΚΕΡΟΣ (Θέατρο Κιβωτός) KILLER JOE (Θέατρο Εμπορικόν) Ο ΤΥΧΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ (Θέατρο Γκλόρια).

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και γίνε ένας από τους 7 τυχερούς που θα κερδίσουν ένα μοναδικό "δώρο-έξοδο" σε επιλεγμένα εστιατόρια και θέατρα της πόλης αξίας 100€


Οι τυχεροί που κερδίζουν μία έξοδο στην πόλη από το NIVEA Magnesium Dry είναι οι:
ΒΟΝΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΘΕΟΩΔΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΡΕΝΑ
ΝΤΕΛΙΔΑΚΗ ΧΑΡΟΥΛΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΣΕΡΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΤΟΥΜΠΕΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΧΑΤΖΗΒΑΝΤΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email για το δώρο τους καθώς και για τις ημερομηνίες που θα μπορουν να το εξαργυρώσουν.

Τα εστιατόρια αλλά και οι θεατρικές σκηνές έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανονισμοί λειτουργίας του συμμορφώνονται με την τρέχουσα νομοθεσία.
Ως εκ τούτου λειτουργούν ως covid-free χώροι και δέχονται μόνο εμβολιασμένους ή νοσήσαντες με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Κατά την είσοδο γίνεται έλεγχος πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).