Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ο βυσσινόκηπος»"

Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Ο βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχοφ σε avant premiere με το Αθηνόραμα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Θέατρο Διάχρονο.

Το Διάχρονο Θέατρο στον Νέο Κόσμο, πιστό στον χαρακτήρα του, ανεβάζει από τις 17 Φεβρουαρίου το κορυφαίο έργο "Ο βυσσινόκηπος”. Ο σκηνοθέτης Γιάννης Μόρτζος δηλώνει ότι θα μείνει απολύτως πιστός στο κείμενο αλλά και το πνεύμα του συγγραφέα του έργου Άντον Τσέχοφ, πάντα ακολουθώντας τα διδάγματα της διδασκαλίας του Κάρολου Κουν.

Μία επιστροφή επτά ατόμων στο παρελθόν και στο σπίτι των παιδικών τους χρόνων. Το σπίτι έχει ήδη πουληθεί και τα πρόσωπα του σπιτιού αναπολούν παρελθοντικές καταστάσεις σε ένα σπίτι γκρεμισμένο. Θα καταφέρουν να γυρίσουν το χρόνο πίσω;
Τρεις καταξιωμένοι πρωταγωνιστές κρατούν τους βασικούς ρόλους. Ως Λιούμπα θα δούμε τη Μαίρη Βιδάλη, ως Γκάγκεφ τον Οδυσσέα Σταμούλη, ενώ τον ρόλο του Λοπάχιν θα ερμηνεύσει ο Μπάμπης Χατζηδάκης. Μαζί τους οι Σωτήρης Αντωνίου, Μαρλέν Κάραλη, Χρήστος Μαραθιάς, Ρόουζ Μουτζούρη, Κατερίνα Σωτηρίου, Βασίλης Τραϊφόρος, Περικλής Τσαμαντάνης, Κωνσταντίνος Τσιομίδης, Ροδούλα Χαμηλοθώρη.

Το έργο ανεβαίνει σε μετάφραση και φωτισμούς του Γιώργου Δανεσή. Τα σκηνικά είναι της Ιωάννας Κατσιαβού, τα κοστούμια σχεδίασε η Γκαλίνα Σουλτανόβιτσι, ενώ η μουσική σύνθεση δημιουργήθηκε ειδικά για την παράσταση από τον Θάνο Γεωργουλά.

Διάχρονο Θέατρο, Πυθέου 52, Νέος Κόσμος, 2107233229.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο βυσσινόκηπος» για το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, ώρα 9 μ.μ., μέχρι την Πέμπτη 15/2, ώρα 1 μ.μ.

 


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Ο βυσσινόκηπος» για το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, ώρα 9 μ.μ είναι οι:

NTOYNTOYLAKI FOTEINI
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΒΑΛΕΛΗ ΔΩΡΑ
ΒΛΑΣΣΗΣ ΝΕΣΤΩΡ
ΓΚΙΛΑ ΑΡΓΥΡΩ
ΔΑΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΖΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΑΜΑΛΙΑ
ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΕΚΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΙΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΙΟΠΑ ΘΩΜΑΗ
ΜΑΝΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΜΟΣΧΑ ΑΝΝΑ
ΜΟΥΧΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΜΠΙΛΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΠΑΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού «Ο βυσσινόκηπος» θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους στο χώρο του θεάτρου Διάχρονο με την επίδειξη της ταυτότητάς τους, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης. 

Οι προσκλήσεις δεν μεταφέρονται σε άλλη ημερομηνία.