Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για προβολή της ταινίας «Οι Βασιλιάδες του Κόσμου»"

Μπείτε στην κλήρωση για να δείτε στη μεγάλη οθόνη την πρόταση της Κολομβίας στα φετινά Όσκαρ στο θερινό σινεμά Κάρμεν την Πέμπτη 16/5.

Κολομβιανό arthouse κάτοχος του μεγάλου βραβείου στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν. Ένας φτωχός έφηβος λαμβάνει από την κυβέρνηση το πολυπόθητο πιστοποιητικό που κατοχυρώνει το ιδιοκτησιακό δικαίωμά του στη γη των προγόνων του, η οποία στο παρελθόν είχε κλαπεί από παραστρατιωτικές οργανώσεις. Τότε, υλοποιεί το μεγάλο του όνειρο και μαζί με πέντε φίλους που θεωρεί οικογένεια, καθώς μεγαλώνουν ψάχνοντας παρέα παλιοσίδερα στο δρόμο, φτιάχνει ένα σπιτικό. Όλοι τους, έτσι, εκκινούν ένα ταξίδι ζωής με φόντο τα καταπράσινα δάση και μια βίαιη πυκνή ομίχλη που κρύβει τα πάντα. Η επίσημη πρόταση της Κολομβίας στα φετινά Όσκαρ.

Η ΤΑΙΝΙΑ «ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 16 ΜΑΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗ WEIRD WAVE


Για να κερδίσετε μία (1) από τις πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για οποιαδήποτε προβολή της ταινίας «Οι Βασιλιάδες του Κόσμου» στο θερινό κινηματογράφο Κάρμεν (Κουσιανόφσκυ & Παπαδά 40, Ελληνορώσων, 2106998250) αποκλειστικά την Πέμπτη 16/5, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 15/5 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

 


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για οποιαδήποτε προβολή της ταινίας «Οι Βασιλιάδες του Κόσμου» στο θερινό κινηματογράφο Κάρμεν (Κουσιανόφσκυ & Παπαδά 40, Ελληνορώσων, 2106998250) αποκλειστικά την Πέμπτη 16/5 είναι οι:

MIKHAYLOVA VICTORIA
ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΑΤΩΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΘΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΑΜΑ ΑΝΘΗ


Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του κινηματογράφου.