Διαγωνισμός "Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Οι Μηχανόβιοι»"

Μπείτε στην κλήρωση για να δείτε στη μεγάλη οθόνη το all-star δράμα εποχής με τους Τομ Χάρντι, Όστιν Μπάτλερ και Τζόντι Κόμερ στο θερινό κινηματογράφο Cine Φλοίσβος την Τρίτη 18/6.

Ο πάντα ενδιαφέρων Τζεφ Νίκολς («Ένα Καλοκαίρι») στους «Μηχανόβιους» στήνει ένα βίαιο δράμα με φόντο τα αμερικανικά 60s, όπου οι Όστιν Μπάτλερ, Τομ Χάρντι και Τζόντι Κόμερ βρίσκονται μπλεγμένοι στην ίδια συμμορία ροκ εντ ρολ κακοποιών αλλά και σε κοινά αδιέξοδα ζωής. Όλα ξεκινούν από μια τυχαία συνάντηση σε ένα μπαρ, όπου ο χαρακτήρας της Κόμερ έλκεται από εκείνον του Μπάτλερ, ο οποίος υποδύεται το νεότερο μέλος των «Βάνδαλων», μιας σκληροτράχηλης λέσχης μοτοσικλετιστών με αρχηγό τον Τζόνι (Χάρντι). Σύντομα, η ομάδα τους μετατρέπεται σε ένα καταφύγιο περιθωριακών τύπων από όλη τη χώρα όπου ευδοκιμεί η βία, γεγονός που θα ωθήσει τους τρεις ήρωες στα άκρα.


Η ΤΑΙΝΙΑ «ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER


Για να κερδίσετε μία (1) από τις είκοσι (20) διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Οι Μηχανόβιοι» στο θερινό κινηματογράφο Cine Φλοίσβος (Πάρκο Φλοίσβου Π. Φαλήρου (πλησίον Μαρίνας), 2109821256) την Τρίτη 18/6 στις 21.00 (προσέλευση 20.00), συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 17/6 (12 μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr


Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.


Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Οι Μηχανόβιοι» στο θερινό κινηματογράφο Cine Φλοίσβος (Πάρκο Φλοίσβου Π. Φαλήρου (πλησίον Μαρίνας), 2109821256) την Τρίτη 18/6 στις 21.00 (προσέλευση 20.00) είναι οι:

VOULGOURIDI PARASKEVI
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΣΚΗΤΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΛΗ
ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΛΓΑ
ΒΛΑΧΟΥ ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΖΥΓΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΑΡΙΟΣ
ΚΑΡΝΑΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΑΤΣΑΡΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΚΙΟΥΣΗ ΓΙΩΤΑ
ΚΟΛΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΝΤΟΥΚΑΣ ΦΑΙΔΩΝΑΣ
ΜΕΤΕΝΙΔΗ ΜΑΡΙΝΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΠΑΠΙΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΟΥΧΛΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΛΕΝΑ
ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ

Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στον κινηματογράφο μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, έχοντας μαζί τους ταυτότητα. Τα ονόματά τους θα υπάρχουν στο ταμείο του κινηματογράφου.