Διαγωνισμός "Όταν τα χελιδόνια κλαίνε"

Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για να δείτε την παράσταση «Όταν τα χελιδόνια κλαίνε» του Μάικ βαν Γκραν την Παρασκευή 15/3 ώρα 23.30 μ.μ. στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα

Ο νοτιοαφρικανός συγγραφέας Μάικ βαν Γκραν θίγει τα επίκαιρα ζητήματα της μετανάστευσης και των ομηριών στο έργο του «Όταν τα χελιδόνια κλαίνε», που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Mε όχημα τρεις ιστορίες βίας, άνομων συμφερόντων, κυνισμού αλλά και ανθρωπιάς, που εκτυλίσσονται σε τρεις διαφορετικές χώρες, το έργο μιλά για την αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής και για το ρατσισμό προς οποιαδήποτε διαφορετικότητα. Τρεις ηθοποιοί, οι Σαμουήλ Ακίνολα, Στέφανος Μουαγκιέ, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, ερμηνεύουν όλους τους ρόλους του έργου, εναλλάσσοντας εκείνον του θύτη με αυτόν του θύματος.

Θέατρο Αγγέλων Βήμα, Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια, 2105242211.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Όταν τα χελιδόνια κλαίνε» την Παρασκευή 15/3 ώρα 23.30 μ.μ. μέχρι την Πέμπτη 14/3, ώρα 11 π.μ.

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Όταν τα χελιδόνια κλαίνε» του Μάικ βαν Γκραν την Παρασκευή 15/3 ώρα 23.30 μ.μ. στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα (Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια), είναι οι :


ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ

ΓΙΑΛΕΡΝΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΓΚΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΚΑΡΝΕΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΤΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 

ΚΟΛΛΙΝΙΑΤΗ-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ

ΚΥΡΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΩΣΤΙΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ ΝΤΕΠΥ

ΜΑΤΖΙΑΡΗ ΑΝΝΑ

ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΑΝΘΗ

ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΝΤΟΤΣΙΚΑ ΜΑΡΙΝΑ 

ΞΥΔΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΠΑΣΧΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΡΙΝΕΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 

ΠΡΟΚΟΠΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΡΟΔΑΡΕΛΛΗ ΣΟΦΙΑ 

ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 

ΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΣΓΟΥΡΑΛΗ ΣΟΦΙΑ

ΣΕΒΑΣΤΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΔΗ ΡΑΦΑΕΛΑ

ΤΖΑΚΗ ΕΥΗ


Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το ταμείο του θεάτρου λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης με επίδειξη της ταυτότητάς τους.