Διαγωνισμός "Κέρδισε μια θέση στην κριτική επιτροπή του «α» στο 34ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου"

Το «α» χρειάζεται εσένα για τη συγκρότηση της πενταμελούς ομάδας η οποία θα παρακολουθήσει όλες τις ταινίες του διεθνούς διαγωνιστικού τμήματος της κορυφαίας διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Cinesquare

Εάν σου αρέσει βαθιά το σινεμά και τα φεστιβάλ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κινηματογραφικής ρουτίνας σου, τότε πάρε μέρος στο διαγωνισμό και γίνε μέλος της κριτικής επιτροπής του «α» στο 34ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου. Η διαδικτυακή διοργάνωση διαρκεί από τις 27/1 έως τις 2/2 και φιλοξενείται στην πλατφόρμα Cinesquare.


Εκτός από την αγάπη προς την έβδομη τέχνη, απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στην επιτροπή είναι ο επαρκής χρόνος παρακολούθησης των ταινιών που συμμετέχουν στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα. Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να γίνετε μέρος του παλαιότερου κινηματογραφικού φεστιβάλ της Αθήνας δηλώνοντας συμμετοχή παρακάτω στο διαγωνισμό.

Ανακαλύψτε ποιες ταινίες διεκδικούν τα βραβεία του Πανοράματος και θα χρειαστεί να δείτε ως μέλη της επιτροπής εδώ.


Για να κερδίσετε μία (1) από τις πέντε (5) θέσεις στην κριτική επιτροπή του «α» στο 34ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (27/1-2/2) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 19/1 (3 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinorama.gr.


Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητα τα προσωπικά στοιχεία έτσι ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που επιλεγείτε.


Οι τυχεροί που εξασφαλίζουν τη θέση τους στην κριτική επιτροπή του «α» στο 34ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (27/1-2/2) είναι οι:

DIAKANASTASI ELLI
KATSONIS FILIPPOS
ΓΑΥΓΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΣΑΝΟΥ ΑΡΕΤΗ

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email
*Παρακαλούμε πολύ όσοι έχουν κληρωθεί να ελέγξουν τα e-mail τους, αλλά και το φάκελο σπαμ, καθώς θα επικοινωνήσουμε μαζί τους σχετικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.